2777
2789
عنوان

حنا ی دانش آموز با چی پاک میشه

83 بازدید | 12 پست

دکتر طب سنتی برا مادرم حنا درمانی تجویز کرده که زیر پاش بزاره ،اوایل تابستون دخترم خونشون بود وقتی مادرم حنا میزاشته گفته منم میخام .مادرم گفته بود شاید بابا مامانت خوششون نیاد نه نمیزارم دخترم اصرار کرده بود که میخام و فلان مادرم رو ناخن های دستش گذاشته بود مثل لاک شده بود.حالا نصف بیشترش رفته یخورده نوک ناخناش حنا داره ،کلاس اوله دخترم دیروز ناظم بهش گفته برا فردا پاکش کن .من گفتم یعنی فهمید لاک نیست و حناست؟دخترم میگه اره من گفتم حناست اونم گفت پاکش کن .امروز دخترم میترسید بره مدرسه میگفت چجوری اینارو پاک کنیم .خواستم ببینم حنا مگه پاک میشه؟باچی؟

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

پاک نمیشه

ناظم کم عقل بوده

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقل نداشته اون ناظم🤐

خیلی خیلی تنده .من میگم بچه کلاس اولی وقتی وارد یه محیط بزرگ مدرسه و یاد گرفتن قوانین میشه به اندازه کافی خودش چالش و اضطراب داره.دیگه چرا این بیشتر استرس وارد میکنه نمیدونم.

حالا اگه لاک بود حق میدادم ولی بچه۶ساله نوک ناخنش نارنجی باشه چه اتفاق خاصی میفته مگه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
پاشو برو مدرسه ، بپرس چطوری پاک میشه 🤬😤

شوهرمم همینو گفت .گفت برو بگو بیا خودت پاکش کن.به دخترم سپردم اگه باز چیزی گفت بگو بریم مدرسع ببینیم چکار باید بکنیم

شوهرمم همینو گفت .گفت برو بگو بیا خودت پاکش کن.به دخترم سپردم اگه باز چیزی گفت بگو بریم مدرسع ببینیم ...

همین امروز می‌رفتی 

با این کارشون بچه رو از مدرسه متنفر می‌کنند 

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
خیلی خیلی تنده .من میگم بچه کلاس اولی وقتی وارد یه محیط بزرگ مدرسه و یاد گرفتن قوانین میشه به اندازه ...

والا اینجوری میکنن به جای اینکه بچه از مدرسه رفتن خوشش بیاد برعکس از درس و مدرسه بیزار میشه استرس میگیره و اثر منفی میزاره رو درسش

حتما خودتونم برین توضیح بدین بهش 😑

کاربری دست۱۰نفر میباشد

همین امروز می‌رفتی با این کارشون بچه رو از مدرسه متنفر می‌کنند

میترسم یوقت بدتر با بچه لج بیفتن ،روز اولی ام اعصابمو بهم ریخت ولی خودمو کنترل کردم با خنده و شوخی حرف زدم .ولی دفعه آخریه که کوتاه میام

میترسم یوقت بدتر با بچه لج بیفتن ،روز اولی ام اعصابمو بهم ریخت ولی خودمو کنترل کردم با خنده و شوخی ح ...

اوهوم حق داری ولی نکنه امروزم به بچه تذکر بدن بچه ناراحت بشه؟!؟!

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
والا اینجوری میکنن به جای اینکه بچه از مدرسه رفتن خوشش بیاد برعکس از درس و مدرسه بیزار میشه استرس می ...

کلا با همه تنده ،شوهرم میگفت یکبار دیگه چیزی گفت بچه رو میبرم اداره میگم ببینید این ناخنا رو ما باید چیکار کنیم تا خانم ناظم کوتاه بیاد

اوهوم حق داری ولی نکنه امروزم به بچه تذکر بدن بچه ناراحت بشه؟!؟!

دیگه واقعا بخاد باز چیری بگه با من طرفه .خیلی خودمو کنترل میکنم ولی به سیم آخر بزنم کسی نمیتونه جلومو بگیره.