2777
2789
عنوان

باشوهرم بحثم شد اول صبحی

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 60 پست
وای از تکلیفا نگو از ساعت هشت تا حالا نشستم بالا سر بچه یه صفحه نوشته الانم داره عر میزنه پنج صفحه د ...

دو سه بار ننویسه معلم دعواش کنه بار چهارم می‌فهمه باید چیکار کنه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا واقعا برخی مردها صبحانه هم خودشون نمیخورن تا زن بهشون نده ؟ صبحانه که دیگه پخت و پز و مهارت نمی‌ ...

میدونی چرا؟ قضیه اون شعر دودولش طلاس مال دختراس، دخترا گولش میزنن دست به دولش میزنن هست

از بچگی اینو میخونن تو گوششون

اینا خیال میکنن واقعا دودولشون طلاس دست به سیاه و سفید نباید بزنن

و خیلی مهارت ها رو پدر مادرشون بهشون آموزش نمیدن

غذا درست کردن، خونه جارو زدن، لباس شستن

همسر من هم چون مجردی زندگی کرده بود این چیزا رو بلد بود و کلا تو خونه پدر مادرشم مسئولیت پذیر بود

ولی جز همسرم و چند نفر دیگه هر چی دیدم یه سری آدم لمپن و بی مسئولیت طلبکار بودن که صرفا چون سنشون رسیده بوده به ازدواج، ازدواج کردن و هیچ مسئولیت پذیری ای تو وجودشون نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منم اول صبح با شوهرم دعوام شد سر بوی پیاز 🤣عیبی نداره دیگه چی بگیم 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

شب ی فلاسک چای درس کن بزار روی میز با نون و پنیر خودش بخوره عب نداره مردا دوس دارن خانومشون صبونه در ...

بخدا توفشارم،خونمم بزرگه تمیزکاریش سخته،اونم بادوتابچه که یکیش کلاس اولیه و اونیکی نوزاد دوماهه

دو سه بار ننویسه معلم دعواش کنه بار چهارم می‌فهمه باید چیکار کنه

نمیخوام اول کاری سرشکسته بشه و از درس زده شه🥲

خیلی اذیت میکنه خیلی 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

شب ی فلاسک چای درس کن بزار روی میز با نون و پنیر خودش بخوره عب نداره مردا دوس دارن خانومشون صبونه در ...

به درک

خانومشونم دوست داره استراحت کنه

مگه همه چی باید طوری که مردا دوس دارن باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
درسته حق با شماستولی واسه شوهرتونم باید وقت بزارید یه سفره ای بچینید با محبت غذا بخورید اون طفلی ام ...

دیشب کوکوسیب زمینی با گوچه و خیارشور و سالاد درست کردم

ناهارشم مرغ داشتیم و روزای دیگه هم بوده،خب چیکار کنم خودش نمی تونه صبحانه بخوره!!!!

والا بخدا،روانیم کرده،حالا دخارم بدغذاست ولی تویخچال همه چی هست بره بخوره،نون تازه هم داشتیمدعوامون ...

گشنه رفت ؟ 😬 

شبها لقمه براش بذار یخچال . دایی من هم زنش همش گرسنه می فرستادش شرکت . دلم خون میشد می دیدمش با ضعف کار میکرد گاهی یه تیکه بربری روی میزش بود هر بار یه تیکه ازش می کند میذاشت دهنش . بنظرم اسی مدیریت زمان کن یجوری که هم به همه کارا برسی هم نه سیخ بسوزه نه کباب خودتم اذیت نشی . اونم اذیت نشه . پس فردا نگه زنم برای من کم می‌ذاره توی زندگی . دیگه تو رأس کانون خانواده ای به قشنگی همه چیز را مدیریت کن یه خانواده شاد و سالم داشته باشی 

درسته حق با شماستولی واسه شوهرتونم باید وقت بزارید یه سفره ای بچینید با محبت غذا بخورید اون طفلی ام ...

ولم کنید شماها مردا رو پررو کردین

میگه تا صبح بچه شیر دادم

الان توقع سفره چیدنم میره ازش؟