میشه خواهش میکنم بخاطر من خواهر کوچیکترتون بحث سیاسی نکنید ؟ من فقط حالم بده اومدم درد و دل کنم خواااهش میکنم بحث سیاسی نکنید
18 سالمه تو این سال ها هم جنگ دیدم هم کرونا هم این ماشه کوفتی و بقیشم خدا میدونه قراره چی بشه . حالا دهه شصتیا و قبل هاهم که چیزای بدترین دیدید . ولی من واقعا روحیمو باختم . باهزار تا امید داشتم درس میخوندم کلی برنامه داشتم برا زندگیم . همش پرپر شد :) الان چه غلطی کنم اخه
فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱
خب چیکار کنیم ؟ غصه خوردن تا یه جایی دست ادمه ولی از یه جا به بعد وقتی گرونیا و جو جامعه و ... رو ادم میبینه ناخوداگاه غصه میخوره . هرچیزی دست خود ادم نیست
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم آدم همیشه از دل بزرگترین مشکلات ساخته میشه پس فکرتو درگیر نکن و مثل قبل رو اهدافت پافشاری کن چه بسا از اون چیزی که مدنظرشما بوده بهتر هم پیش بیاد
عزیزم آدم همیشه از دل بزرگترین مشکلات ساخته میشه پس فکرتو درگیر نکن و مثل قبل رو اهدافت پافشاری کن چ ...
سخته بخدا سخته :) هرجا میری دارن از این موضوع حرف میزنن دلم خیلی گرفته . امروز صبح پارتنرم که قرار بود ماه بعد بیاد خاستگاری گفت وضع جامعه و شرایط اقتصادی خیلی داره بد میشه همش اونم تو فکره تا الان صبح تا شب سگ دو میزد که بتونه با جیب پر بیاد خاستگاری و پیش بابام ، حالا اونم نا امید شد اونم اعصابش خورده میگه هرچی تلاش کردم و زحمت کشیدم به باد فنا رفت
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخی عزیزمچقدر نا امید هستیمعمولا آدم های با طبع سودا اینجوری نا امید حرف میزنناسی لاغر و بلندقد هستی ...
عزیزم :) نه قدم بلنده و نه لاغرم ... نه باور کن بخاطر اینا نیست واقعا جو جامعه بده روم فشاره خیلی فشار . من زاتا ادم شدیدا بیخیالی هستم یعنی بخاطر هیچی استرس نداشتم غصه نمیخوردم . همیشه مامانم میگفت خیلی بیخیال و رومخی بابت این بی استرسیت . ولی الان برا اولین بار استرس شدیدی دارم
1
5
10
15
20
25
30
35
40