2777
2789

مثلثات

تابع

حد و پیوستگی

لگاریتم

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی کنکور تجربی بیشترین بودجه بندی برا این قسمت هاست

ترکیب 3 سوال

آمار و احتمال 4 سوال

مشتق و کاربرد مشتق 3 سوال

تابع و حد 6 سوال

هندسه( مثلثات، تجسم فضایی، دابره، تالس، تبدیلات هندسی، روابط طولی) 12 سوال

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

اینا چقد میارن ترتیب خوندشون از چه مبحثیه

اینا رو کامل مسلط باشی بالا ۵۰ میزنی

ترتیب هم

تابع

مثلثات

لگاریتم

حد و پیوستگی

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

معادله و احتمال چی فقط همدسه رو حذف کردم کلا فکر کنم نرسم همه رو بخونم

معادله که پیش نیاز بعضی مباحث دیگه به حساب میاد و حتما باید روش مسلط باشی. 

آمار و احتمال خیلی شانسی ازشون سوال خوب میاد برای امسال که همه سوالات این مبحث جز سوالات دشوار بودن تا جایی که تحلیل ها رو دیدم. اگه اون مباحثی که گفتم رو مسلط شدی و وقت اضافه اوردی آمار توصیف رو کار کن با فصل آخر ریاضی پایه دوازدهم. من به جای اینا دایره و بیضی دوازدهم رو کار کردم سوالاتش فرمول محوره و تحلیل اندکی میخواد ( اغلب سوالات اینطوری طرح شده) ولی همین فرمول هاش رو باید مسلط باشی و مطمئن باش روز کنکور یادت می‌مونه. 

من نمیدونم شما چقدر روی درس ریاضی تسلط داری و چه مباحثی رو خوندی ولی تسلط داشتن روی مباحث خاص خیلی بهتر از خوندن تمام مباحث ولی بدون تسلط هستش. 

تابع و مثلثات و لگاریتم و حدوپیوستگی مباحث درصد بیاری هستن. بعد از اینا، مجموعه الگو و دنباله هم انتخاب خوبی هستش بعدش بیضی و دایره و بعدش آمار توصیفی و فصل آخر دوازدهم

دبیری هم که انتخاب میکنی باید منظم درس بده و درحد معمول تیپ بندی بکنه ( منظورم اینه که واسه هر سوال یه فرمول یا روش خاص نگه) انتخاب دبیر خوب برای درس ریاضی یعنی 50 درصد راه و رفتی چون خیلی تاثیر داره روی دیدگاهت نسبت به مباحث.