2777
2789

اگه پریود نشدی، چندروز دیگه دوباره بیبی بزن، انشاالله ک مثبت باشه و باردارباشی عزیزم...

ولی اگه منفی بود، انشاالله ماه بعد...نگران نباش...

منم مث تو، ماه قبل خیللللی امیدداشتم، ولی باردارنشدم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یازدهم موعدم بود هنو نشدم، اونم با قرص دوفاستون که منظم میکنه!

دیروز بیبی زدم منفی بود

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

آره بده... ولی خب مجبوریم باهاش کناربیایم دیگه... من ماه پیش انقدددرررر علائم داشتم ک فک میکردم قطعا باردارم...کیت زدم، مثبت شد، دقیقا توی همون روزا اقدام کردم، ولی نشد...حتا یه هفته هم عقب انداختم، ولی پری شدم... سه تا بیبی زدم منفی شد همش...باز شک داشتم، میگفتم حتما بیبی اشتباه نشون میده...ولی درست بود...خیلی دلم شکست ماه قبل، ولی خب گفتم حتما حکمت خدا این بوده...هرموقع ک خودش صلاح بدونه بچه میده..

این ماهم دقیقا همون علائم ماه پیشو دارم، ولی دیگه میدونم ک اینا علائم پری شدنمه، نه حاملگی... بیخیال شدم...

ايشالاااااا به حق علي بارداري...

ممنون، انشاالله! منم واستون دعا میکنم! تا ده روز هم امکانش هست ناامید نشی

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
آره بده... ولی خب مجبوریم باهاش کناربیایم دیگه... من ماه پیش انقدددرررر علائم داشتم ک فک میکردم قطعا ...

من لباس بچم داره از كربلا مياد خودش نيومدع خييييلي دلم شكستس

مثل منننن منم يدفعه كمر دردم خوب ميسه يدفعه شروع ميشه... ايشالاااا جفتمونم بارداريم

ولی من کمر درد ندارم فقط زیر دلم تیر میکشه خداروشکر پری نشدم انشالله دوتامونم نی نی داریم چند ماه اقدامی