gol_namak مدیر استارتر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 901 عنوان سونوگرافی نرگس و باید حضوری وقت گرفت؟؟ 1276 بازدید | 25 پست سلام دوستانهر چی تماس میگیرم کسی بر نمیداره تلفنی نوبت میدن یا باید حضوری برم اونجا کسی رفته تازگی ؟؟ خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید… 1397/01/18 | 12:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ندارم109 عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 28669 یکی بمن گفته بودبایدحضوری بری برای وقت اگه موفق شدی حتمابمنم بگوچطوریه وخدایی که بشدت کافیست
gol_namak مدیر استارتر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 901 یکی بمن گفته بودبایدحضوری بری برای وقت اگه موفق شدی حتمابمنم بگوچطوریه باشه عزیزم حتماکاش کسی باشه تازه رفته باشه کمکمون کنه خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…
ندارم109 عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 28669 باشه عزیزم حتما کاش کسی باشه تازه رفته باشه کمکمون کنه راستش منم نظرم واس غربالگری نرگس هست ولی اگه موفق نشدم یامعطلیش خیلی زیادبودمیخوام برم سونوگرافی شهنازآقافرج الله وخدایی که بشدت کافیست
مامان_لئو عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 من سونو شاکری رفتم.خداییش کارش عالیه. نوبت گرفتنشم خیلی آسونه... برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
gol_namak مدیر استارتر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 901 من سونو شاکری رفتم.خداییش کارش عالیه. نوبت گرفتنشم خیلی آسونه... اره گلم شنیدم ایشونرو ولی چون اقا هستند نمیرم پیش شون من با خانم راحت تر هستم😊😙 خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…
مامان_لئو عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 آها اوکی. ایشون چون میذاره بابای بچه بیاد من خیلی دوس دارم 😊 برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
gol_namak مدیر استارتر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 901 من سونو شاکری رفتم.خداییش کارش عالیه. نوبت گرفتنشم خیلی آسونه... شما چقدر هزینه سونو دادید با دفترچه؟ نوبت دهی شون اینترنتی هست یعنی طبق همون میفرستن داخل؟ خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…
gol_namak مدیر استارتر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 901 آها اوکی. ایشون چون میذاره بابای بچه بیاد من خیلی دوس دارم 😊 چه خوووب 😊😊 خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…
مامان_لئو عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 شما چقدر هزینه سونو دادید با دفترچه؟ نوبت دهی شون اینترنتی هست یعنی طبق همون میفرستن داخل؟ با بیمه شد ۴۳۰.من امروز سونو غربالگری دوم داشتم واسه ساعت ۱۲ ظهر. ولی ۸ صبح رفتم نوبت زدم. نفر چهارم رفتم داخل.حدودا ۹ صبح برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
gol_namak مدیر استارتر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 901 با بیمه شد ۴۳۰.من امروز سونو غربالگری دوم داشتم واسه ساعت ۱۲ ظهر. ولی ۸ صبح رفتم نوبت زدم. نفر چهارم ... من سونو معمولی هفته ۸ و میخوام برم عزیزم قیمت اینو ندارید سونو غربالگری ندارم فعلا برای هفته ۱۲ به بعد هست اون خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…
مامان_لئو عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 اینم دخملم برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
مامان_لئو عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 من سونو معمولی هفته ۸ و میخوام برم عزیزم قیمت اینو ندارید سونو غربالگری ندارم فعلا برای هفته ۱۲ به ب ... اولیش ۲۳۰ بود فکر کنم... برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
gol_namak مدیر استارتر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 901 با بیمه شد ۴۳۰.من امروز سونو غربالگری دوم داشتم واسه ساعت ۱۲ ظهر. ولی ۸ صبح رفتم نوبت زدم. نفر چهارم ... ولی قیمت سونو nt یا غربالگریش برابر با قیمت نسل امید هست اونجا هم ۴۳۰ میگیرن خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…
gol_namak مدیر استارتر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 901 اینم دخملم واااای الهی عزیزم مبارکهههههه به سلامتی بیاد بغلت😍😍😙😙😙🌹🌹💞💞💞 خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…