2777
2789
عنوان

چندین شبه بخاطر نوزادم نخابیدم

185 بازدید | 12 پست

حالم بده واقعا یه بچه مدرسه ای هم دارم  . نوزادم همش گریه میکنه چندین روزه ک فقط ۲ساعت میخابم .نمیتونم مدیریت کنم این وضعیتو 😭😭😭😭الان داره صبح میشه من بیدارم هنوز ساعت ۶هم باید صبونه ووسایل مدرسه بچم اماده کنم ...

کاش خواهری دخترخاله ایم بودی یه هفته بچه خواهرمو می‌گرفتم ظبط و ربط میکردم  یکم استراحت کنی🥴،این مدت واقعا باید فامیل یه کمکی کنن ،ما فامیلامون اصلا مرام نداشتن خودمونم رو نزدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این روزا هم می‌گذرددکتر بردیش؟دارو بده

دارو هم میدم باز نمیخابه دیوونم کرده دیگ حالم خیلی بده کارای خونه و پختن غذا درسای بچه ی مدرسه ایم نمیدونم کدوم انجام بدم .کمردرد و سردرد شدید دا م هرروز😭😭😭

کاش خواهری دخترخاله ایم بودی یه هفته بچه خواهرمو می‌گرفتم ظبط و ربط میکردم یکم استراحت کنی🥴،این مد ...

فامیلا ما عقل ندارن. میان فقط با بچه بازی کنن. احمق هستن اخه نوزاد ۲۰روزه رو چطور بدم بغلشون بادستای کثیف میزنن سروصورت بچم. کاش اصلااا نیان . باید پذیرایی هم بکنم

فامیلا ما عقل ندارن. میان فقط با بچه بازی کنن. احمق هستن اخه نوزاد ۲۰روزه رو چطور بدم بغلشون بادستای ...

جونورن

خودشون زدن به نفهمی

با این شرایط اونام هی فرت فرت میان واسه بازی دل خودشون