2777
2789
عنوان

شب آخری عه که خونمون میخوابم حالم بده بیاین تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی به سلامتی درس میخوندی؟ 😍 کجا میری؟

نه سرکار بودم ولی بچه هام درس خوندن 

سیدنی میرم 

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

من امسال سال چهارمم میشه اون مراحل اولیه رو گذروندم که حس دلتنگی و دوری اینا بود ولی خب یه جور دیگه ...

حالا من سال اولم بود 😂🤦🏻‍♀️

الان اوکیم روز اول سخت گذشت فقط

من ترکیم

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

می دونی چرا این فکرا میاد به ذهنت به خاطر اینکه داری پریود میشی

امیدوارم...اصلا واقعا دلم میخواد الان بمیرم 

موهامم که بدتر رفت رو مخم میرم جلو اینه حالم از قیافه م بهم میخوره 

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

اسی الان اگه یه دبیرستانی باشی بازم مهاجرت میکنی یا مثل من برای همه ی خارجی ها یه خارجی میمونی؟؟؟

من ب شدت دلم میخاد بچه هام ب وقتش مهاجرت کنن .برن دنیا رو بگردن بعد اگه دلشون میخاد برگردن ایران 

تو نظرت چیه؟

به خاطر هورمون هات هست که الان مشوشی، تو از پی همه چی بر میای. در ضمن پیج بهناز برگزیده رو داشته باش ...

آره میشناسمش عزیزم مرسیییی

یه فلوکستین میخورم امیدوارم آروم شم یکم

امیدوارم...اصلا واقعا دلم میخواد الان بمیرم موهامم که بدتر رفت رو مخم میرم جلو اینه حالم از قیافه م ...

وقتی از دنیا سیری ‌.میری چایی دم کنی بخوری شاید آروم شی . تصویرت روی کتری استیل رو گاز آشپزخونه😖🤯🤥 

الان حتما خودتو اینجوری میبینی😂😂😂

شوهر منم چند سال پیش گفت بریم من نتونستم نشد دل بکنم😕امیدوارم هر جایی هستی موفق باشی و همونی بشه که میخوای اینجا یا جای دیگه نداره مهم اینه که جایی قرار داشته باشی که بهترینها برات جور شده باشه سفرت بی خطر عزیزم

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️🌺
تیکه دومش واقعا بامزه بود ماچ بهت. تو هم 😘

میدونم 😂 

جاااان تاحالا یه خارجی ماچم نکرده بود 🙂🙃🙂🙃😃 

چرا چرا چرا .الان یادم اومد مامان بزرگم از کربلا که اومد بوسم کرد 

🫠😄

میدونم 😂 جاااان تاحالا یه خارجی ماچم نکرده بود 🙂🙃🙂🙃😃 چرا چرا چرا .الان یادم اومد مامان بزرگم ا ...

عزیییییییزم واقعا شیرینی، دختر قند و نبات شاعر میگه تو خود قند و نباتی شکلاتی شکلاتی 😂❤️ کاش تو پیشم بودی اونجا