2777
2789
عنوان

زندگی خسته یا آسون

146 بازدید | 17 پست

چرا برا من سخته ولی برا یه عده آسونه؟

چرا من آرامش ندارم همش دغدغه 

حتی تو نی نی سایت خیلیا گفتن آرامش داریم و زندگی مون آرومه خداروشکر که زندگی خوبی دارن ولی چرا من اگه یه روز دنیا به کامم باشه باید یک هفته سختی بکشم بعدش

همه مشکلات دارن 

سختی دارن همیشه همه چیز طبق میل ما پیش نمیره 

فقز نحوه مواجهه آدما با اون مشکل و صبر و تحملشون متفاوته این باعث میشه یکی در برابر سخترین مشکل هم مقاومت کنی و دیگری در برابر هر مشکلی زود از پا در بیاد و جا بزنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مشکلات دارن سختی دارن همیشه همه چیز طبق میل ما پیش نمیره فقز نحوه مواجهه آدما با اون مشکل و صبر ...

نه خیلیا گفتن ما زندگی آرومی داریم 

خیلیا هم هستن مشکل خاصی ندارن

من آرامش دارم به خاطر نگاه خودم و واسه اینکه رو خودم کار کردم.... دنیا رو آب ببره آرامشم سرجاشه

حتما زندگی خوبی داری و مشکل خاصی نداری وگرنه اگه مشکل باشه آدم نمیتونه آرامش داشته باشه

پس چی خب😂یعنی چشمت رو همه ی مشکلات می بندی و همش خوشی؟

عزیزم چشامو نبستم مشکلاتو میبینم و یه بار دربارش حرف میزنم مثلا همین امروز یکی کیفمو زد نصف حقوق ماهم رفت رو هوا ....

میگم خودمو شناختم و هر روز روی خودشناسی کار می‌کنم. ما اصلا اومدیم تو این دنیا که به شناخت و آگاهی برسیم‌. نیومدیم فقط بخوریم و بخوابیم. 

آره عزیزم دلم خوشه به دارایی های درونیم. شرایط مادیم اوکی‌ نیس

عزیزم چشامو نبستم مشکلاتو میبینم و یه بار دربارش حرف میزنم مثلا همین امروز یکی کیفمو زد نصف حقوق ماه ...

چقدر خوبه که با مشکلات کنار میای

یعنی امروز یکی کیفتون رو زد شما راحت باهاش کنار اومدین و دیگه راجبش فکر نمی کنین؟

چقدر خوبه که با مشکلات کنار میاییعنی امروز یکی کیفتون رو زد شما راحت باهاش کنار اومدین و دیگه راجبش ...

نه عزیزم بهش فک نمی‌کنم. چن دقیقه با همسرم دربارش حرف زدم و یاد گرفتم این بار یه سری چیزارو دقت کنم که تکرار نشه. ناراحت نیستم و حتی یادم نبود. پیام شمارو دیدم باز یادم اومد....