2777
2789

فردا شب پرواز دارم برمیگردم ایتالیا، دلم برای خونه و زندگیم تو ایتالیا تنگ شده ولی واقعااااااا از روزایی که در انتظارمه و کارایی که باید بکنم میترسم ( تو تاپیک: میترسم برگردم ایتالیا، کاملا توضیح دادم چن تا تاپیک قبل عه ) 

از اینکه معلوم نیست تهش چی میشه وحشت دارم. از ماه های پیش روم میترسم. دلم از خیلی چیزا گرفته، خییییییییلی چیزا. از تنها دوستی که اونجا دارم و همخونه مه دلخوری دارم، نگرانی های مالی دارم.

متاسفانه درگیر مسائل عاطفی شدم... ذهنم خیلی مشوش عه. احساس می‌کنم زیر پام خالیه و قراره پرت شم ته یه دره بی انتها.

دقیقا پس فردا تولد صمیمی ترین رفیق مه ( ۲۲ ساله دوستیم وقت نشد واسش تولد بگیرم فقط هول هولی کادو شو دادم و باهاش خداحافظی کردم باز کلی تو بغلش گریه کردم) 

یه مدرک مهمم برای بورسیه هنوز آماده نشده، باز جا تو چمدون کم دارم.

خدا تومن امروز پول دادم موهامو پروتئین تراپی کردم چسبیده کف سرم احساس میکنم شبیه میمون شدم نمیدونم بعد دو روز برم حموم یکم بهتر میشه یا نه...

pms ام و احتمالا دم پرواز پریود هم بشم. 

واقعا اگر هزار تیکه هم بشم باز کمه... نگرانی و فکر و خیالم از هزار تا هم بیشتره

تو رو خدا بیاین یکم حرف بزنیم اشکام بند نمیاد

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

من درک میکنم چن روز قبل شب قبل پرواز منم بود واقعا ترکیدم

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند روز دیگه برمیگردم ایران برای دو هفته و بعدش ایتالیا ترک میکنم برای همیشه.

کشور خوبی بود برای من حداقل غریب نبود.

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

من درک میکنم چن روز قبل شب قبل پرواز منم بود واقعا ترکیدم

من امسال سال چهارمم میشه اون مراحل اولیه رو گذروندم که حس دلتنگی و دوری اینا بود ولی خب یه جور دیگه تحت فشارم ...

کجایی تو؟ الان بهتری؟

سخت نگیر حساس نشو بهش فکر نکن خودتو داغون نکن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

منم چند روز دیگه برمیگردم ایران برای دو هفته و بعدش ایتالیا ترک میکنم برای همیشه.کشور خوبی بود برای ...

اخی به سلامتی درس میخوندی؟ 😍 کجا میری؟

سخت نگیر حساس نشو بهش فکر نکن خودتو داغون نکن

اخه تمام زندگیم درگیره. من تا ۶ ماه دیگه یا سرنوشت م همونی که میشه که رویاشو داشتم یا بدبخت میشم 😭 اونم تک و تنها بدون کس و کاری

اخه تمام زندگیم درگیره. من تا ۶ ماه دیگه یا سرنوشت م همونی که میشه که رویاشو داشتم یا بدبخت میشم 😭 ...

زندگی همینه امتحان ریسک برد بخت پیروزی شکست و..

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

هم بخاطر پی ام اس 

و همینطور دلتنگی و دوری

ولی بنظرم شیرینه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...