2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه خواهرم ۹کاه طول کشید شناخت دوران عقد دو سال ولی تا عروسی کرد حامله شد بعد فهمیدیم برادرم هم ۳س ...

عزیزم ناراحت نشی قصد توهین ندارم ولی هرکس ک طلاق میگیره طرف مقابل رو مقصر میکنه کلا تا دونفر رو باهم ی جا بشینن حرف نزنی نمیدونی کدوم مقصره 

منم آدم اروم و درونگرایی هستم اما یه مدت تنها بودم از تنهایی متنفر شدم دوست ندارم تا آخر عمرم‌تنها ب ...

من که هر چی زن متاهل دیدم بار زندگی به تنهایی رو دوشش بود و تنها بود واقعا

ترجیح میدم یه مجرد تنها باطم تا یه متاهل تنها

عزیزم ناراحت نشی قصد توهین ندارم ولی هرکس ک طلاق میگیره طرف مقابل رو مقصر میکنه کلا تا دونفر رو باهم ...

خواهرم و داداشم مثل تو بودند بعد که اینجور شد متوجه شدند نه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
میشه بگی آدمای درونگرا ویژگی هاشون چطوره

دوست زیاد ندارم.کلا یه دوست صمیمی دارم با بقیه فقط عادی هستم و همون دپ صمیمی هم فقط وقتی جایی ببینمش باهاش ارتباط میگیرم اهل زتگ و‌تلفن نیستم اخه 

خانواده کلی هم دعوام کنن لالم 

تنهایی رو بیشتر ترجیح میدم تا ارتباط با دیگران 

همش با خودم تو دلم حرف میزنم تا با دیگران درد و دل کنم

عزیزم ی چیزی اهل قهر هم زیاد هستین دروانگراها

نه قهر نمیکنم اما خب کسی باهام دعوا بگیره سکوت میکنم بعدش هم سکوتم باهاش بیشتر میشه حالت قهر میشه 

کسی هم اذیتم کوه زود کنارش میزارم.این نمیدونم به درونگرایی ربط داره یا نه 

ای خداااا خب من دوسش دارم نه ماهه با هم هستیم ولی چرا میگن نمیشه طرفو شناخت

عزیزم تا حدودی شناخت پیدا میکنی ولی واقعا وقتی میری زیر یه سقف خیلی چیزا مشخص میشه

اول اینکه توکل کن به خدا

دوم تحقیق کن همه جوره

سوم خانواده طرف خیییییلی مهمه 

با یه شخص ازدواج نمیکنی فقط ،وارد یه خانواده ی جدید میشی و خانواده واقعا مهمه