2777
2789
عنوان

عکس دخترمو دیدم بغض کرده بود حالم بد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 20 پست
عب نداره میگذره، این چیزا پیش میاد، ولی اگه کسی اذیتش کرد بگین بهتون بگه حتما

برچسب ستاره معلم زده به دستش بغل دستیش هی ستاره رو فشار داده اینم دستشو کشیده عقب دختره کتابی که همون زنگ تازه به دخترم داده بودن خط کشیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نکن قوی بارش بیار نمیتونی جلو اتفاقات رو بگیری

گفتم چرا ناراحت بودی تعریف کرد نتونستم خودمو کنترل کنم گریه کردم اون منو بغل کرد گفت مامان اشکالی نداره مگه چی میشه ، میدونم خیلی بد رفتار کردم خراب کردم 

گفتم چرا ناراحت بودی تعریف کرد نتونستم خودمو کنترل کنم گریه کردم اون منو بغل کرد گفت مامان اشکالی ند ...

از همین الان روش کار کن 

من الان دارم بیست سال بعد رو میبینم

ازدواج کرده مسلما وضعیت تغییر میکنه یه بحث ممکنه پیش بیاد اونم با شوهرش

خب باید بتونه مدیریت کنه

بغض چیزی رو حل نمیکنه

من بلد نیستم احساس میکنم لیاقت هیچی ندارم فقط بلدم سر هر چیز گریه کنم

حتما با یه مشاور در ارتباط باش که چجوری بهش یاد بدی با اینجور موقعیت ها برخورد کنه

پدر و مادر نمیدونن که حتی میتونن کوچکترین کابوس هاشون رو به بچه منتقل کنن چه برسه باور های منفی که آدم در مورد خودش داره