2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم یکسال خونه رو ترک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 24 پست
من خودم ۳۳ سالمه . من بارها این آدمو بخشیدم بارها دعوای شدید میشد منو ول می‌کرد. اما میگه اگ خونه خ ...

ببخشید امکانش هست بگید چرا دعوا ها کش پیدامیکرد؟ نمیشه وقتی ناراحت هستید سکوت کنید هر دو و به بعد موکول کنید؟ در حالت هیجان آدم تمرکزش کم میشه

بالاخره اون موضوع باید حل بشه یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخر عاقبت طلاق هم خوب نیست طرف دیگه جون به لب میشه میره برا طلاق برا دل چرکینی ،زندگیتو خراب نکن وقت ...

قطعا سخته آسیب هاش بمراتب بیشتره ولی من دیگ سپردم خودمو ب خدا و رها کردم

من تو ظاهر باهاش خوبم بخشیدمش اما دلی نبخشیده امبعدم من برم دنبال مهریه و.... خانوادم با اینکه دوس د ...

ن نگفتم برو دنبال مهریع. میگم خواهر منم مث تو بود. تا پای طلاق رفت مهریشو بخشید اما برگشت. ولی چون از ته دل نبخشیده بود زندگیش زندگی نشد. الان باز قهرن و دنبال طلاق

اول تلاش کن از ته دل ببخشیش

من ازش سرم اون نمیخاد منو از دست بده فقط مغروره و با سیاست . خانواده درستی هم نداره متاسفانه بیشتر ف ...

فقط زندگی خودتو خراب نکنی

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

ببخشید امکانش هست بگید چرا دعوا ها کش پیدامیکرد؟ نمیشه وقتی ناراحت هستید سکوت کنید هر دو و به بعد مو ...

آخه این آدم بشدت بچه ننه بود منم توقعاتی ازش داشتم ک اون تمام وقت و اختیارش دست خانوادش بود خصوصا که پدر هم نداشت پسر اول بود لوس بود . من اذیت میشدم تنهایی و.... و وقتی صبوری میکردم گاها گارد میگرفتم بحث پیش میومد که ایشونم بارها منو ترک کرد ولی برمیگشت بعد چند ماه منم عین خنگاااااا میموندم باهاش !!!! 

آخه این آدم بشدت بچه ننه بود منم توقعاتی ازش داشتم ک اون تمام وقت و اختیارش دست خانوادش بود خصوصا که ...

به نظر شما پسری که یک مادر برای ۲۰سال زحمت کشیده و پدر نداره و خواهر و برادر نداره تکلیفش چیه؟ بازم باید اولویت اولش زنش باشه و مادرش رو ول کنه ؟ به نظر شما که انسان بالغی هستید خوبی رو با بدی باید جواب داد و بگیم خب اون مادر سرنوشتش این بوده که تنها بمونه؟

به نظر شما پسری که یک مادر برای ۲۰سال زحمت کشیده و پدر نداره و خواهر و برادر نداره تکلیفش چیه؟ بازم ...

نه دیگه اون پسر باید مدیریت کنه مرد ۳۵ ساله نباید از اونور بوم بیفته نه اینور بوم بیفته باید رابطه رو مدیریت کنه ...نباید ب حرف مادرش ب ترک زنش فکر کنه . نباید اجازه سواستفاده خانوادش رو بده که ۹ ساله نه تونست خونه بگیره نه ماشین نه حتی اجاره کنه . پس من صد حق دارم.