2777
2789
عنوان

کسی فیلر اودری زده ب لباش

101 بازدید | 15 پست

بچه ها من پارسال اودری زدم بیناموس ۲سیسی زد خودسر من یکی میخواستم

لبم اردکی شد گوله شد بعدش گفت بافت لبت مشکل داره ک گوله شده وژلو باز نکرده

دوتا جارفتم انزیم انگلیسی زدم کلا۴سیسی تاالان حجم لبم کم شده ولی ایراداش مونده همون گوله ها سفتم نیستن نرمن

حالا کسی بوده بااین شرایط که به مرور زمان درست شه لبش؟

چون تحمل درد انزیمو دیگ ندارم🥲

من زدم یه سیسی خرداد ماه

مبارکه عزیزم‌ چطور شد راضی هستی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زدم یه سیسی خرداد ماه

چطور بود ؟

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
مبارکه عزیزم‌ چطور شد راضی هستی

آره اوکی

ولی خب برند قیمت پایینی هست به من خودشون گفتم این برند و بزن 

دفعه بعد برند قیمت بالا تر بزن که بمونه

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️
من به چونم زدم راضیم گف برای لب مناسب نیست سفته ژلش

بمن نگفت بیشعور خیلیم تعریف کردن ازش البته بعدا فهمیدم خود دکتره نبوده کاراموزش بوده ک ژلو زده

جاهایی ک رفتم انزیم بزنم همینو گفتن ک واس لب اودری مناسب نیس☹️

پیش دکتر رفتی ؟اگه کارش خوب باشه لبت حتی نباید اردکی بشه منم زدم و بعدش ماساژ هم داد که ژل قشنگ پخش ...

کلینیک بود 

فک کردم دکتره زده بعدا فهمیدم دکترش یکی دیگ بوده اونیک زده کاراموز بوده ولی منشی یجوری گفت خانم دکتر 

نگو عوضیا فقط میخواستن مشتری نپره وگرنه دکتر اونروز اصلا نبوده