2777
2789

فک میکنن ک داریم میگیم واااای کاش ی اسگلی مث شما بیاد و مارو نجات بده 

خیلی احمقید بخدا ....

عکس پست بعدی

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قبول نکن 

تو خیابون هم راه میری ممکنه یکی متلک بگه 

میخوای داد بزنی 

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

خب قبول نکن تو خیابون هم راه میری ممکنه یکی متلک بگه میخوای داد بزنی

نه من ک کاری ندارم 

اتفاقا تو خیابونم محل نمیدم کلا میگم چ فکری میکنن

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

مخصوصا از شوهرامون بگیم فک میکنن الان میریم طلاق میگیریم با این گوریلا دوست میشیم

اره اره همین فکرو دارن 

اونا که میگن خب یه درخواسته قبول نکنن چرا تاپیک میزنین شما واقعا نمیفهمید؟ یا دارید مقاومت میکنید در مقابل فهمیدن تاپیک میزنیم تا دیگه کلا مردا درخواست ندن از این سایت قطع امید کنن گمشن برن خنک نباشید لطفااا

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

مخصوصا از شوهرامون بگیم فک میکنن الان میریم طلاق میگیریم با این گوریلا دوست میشیم

من گاهی میگم شوهرم خرو پف می‌کنه ناراحتم بهم درخواست میدن،چی تو ذهن مریضشون میگذره خدا عالمه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷