2777
2789
عنوان

هنوز باورم نمیشه این شوهرمه 🖤🖤🖤

417 بازدید | 16 پست

یه کاری کرده

به خدا قسم هنوز تو شوکم چجوری اینکارو کرد

از اوج اعتمادم رسید به زیر خط

😭😭😭😭🖤

تاپیک قبلمو بخونید متوجه میشید

هنوز خوابه و من هنوزم دارم گریه میکنم بی صدا

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

خب لابد جلو خونوادش نخواسته موذب شی یا موذب شه نمیدونم رسمشون چیه ولی منم بودم خییییلی ناراحت میشدم و همونجا برمیگشتم خونمون

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب لابد جلو خونوادش نخواسته موذب شی یا موذب شه نمیدونم رسمشون چیه ولی منم بودم خییییلی ناراحت میشدم ...

رفتم بیدارش کردم دو بار، بهشم گفتم بیا پیشم نیومد

و قهر کردم ولی حتی نیومد پیشم

به خدا قلبم داره منفجر میشه

به یرآن هیچوقت به این بدی نبودم

فکر میکنم از داداش ومامانش خجالت کشیده اونجا خابیدهتا حالا خونشون خابیدی؟!

اره

همیشه پیشم میخوابید

اگر خجالت میکشه چرا بقیه ی وقتا نمیکشید

رفتم بیدارش کردم دو بار، بهشم گفتم بیا پیشم نیومدو قهر کردم ولی حتی نیومد پیشمبه خدا قلبم داره منفجر ...

حق داری فردا حتما سرسنگین باش تا مدتی و حتما ازش دلیل قانع کننده بخواه برای بخششش

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

اسی خیلی حساسی چرا انقد سر همه چی گریه میکنی؟ از چشم شوهرت میفتی میگه مثل دختر بچه هاس همش گریه میکنه 

تا حالا خونشون خوابیدی ؟ 

خیلی کار اشتباهی کردی که جلو شوهرت با مادرت بحث کردی، و خیلی بدتر که از خونتون قهر کردی رفتی خونه مادرشوهر موندی لابد اونا هم فهمیدن؟ اگه قراره زندگی کنی باید سیاست داشته باشی ساده نباشی 

والا جای مامانتو شوهرت بودم یک هفته نگاتم نمیکردم رومخخخ

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
ارههمیشه پیشم میخوابیداگر خجالت میکشه چرا بقیه ی وقتا نمیکشید

خب تو که با مادرت بحث کردی اونم داره ناراحتیشو از خانواده ات نشون میده تا حساب کار دستت بیاد تو ساده ای که جلوش با مادرت بحث کردی