خب لابد جلو خونوادش نخواسته موذب شی یا موذب شه نمیدونم رسمشون چیه ولی منم بودم خییییلی ناراحت میشدم و همونجا برمیگشتم خونمون
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..
رفتم بیدارش کردم دو بار، بهشم گفتم بیا پیشم نیومدو قهر کردم ولی حتی نیومد پیشمبه خدا قلبم داره منفجر ...
حق داری فردا حتما سرسنگین باش تا مدتی و حتما ازش دلیل قانع کننده بخواه برای بخششش
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..
اسی خیلی حساسی چرا انقد سر همه چی گریه میکنی؟ از چشم شوهرت میفتی میگه مثل دختر بچه هاس همش گریه میکنه
تا حالا خونشون خوابیدی ؟
خیلی کار اشتباهی کردی که جلو شوهرت با مادرت بحث کردی، و خیلی بدتر که از خونتون قهر کردی رفتی خونه مادرشوهر موندی لابد اونا هم فهمیدن؟ اگه قراره زندگی کنی باید سیاست داشته باشی ساده نباشی