2777
2789

نه بد نیس فقط زیادروی تو هیچی نکن 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

ول کن این چیزا رو

همه چیزای سالم رو بخور

وزن گیری جنین به ایتم های زیادی ربط داره....

زیاد درگیرش نباش

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه که از هوا تغذیه نمیکنه، بند ناف داره

بعدم چیزای پرنشاسته و پر کالری چون چربی ایجاد میکنه وزنو بالا میبره

بدون پروتئین وزن با کیفیتی نمیگیری

درسته بارداری ولی بی هوا بخوای چاق شی زایمانت و بعد زایمان لاغر شدنت خیای سخت میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

هیچ مواد غذایی تاثیر انچنانی به وزن بچه نداره ،اینکه اینو بخور بچه فلان میشه،دوبرابر بخور تو دوتایی، اینا همش حرف پیرزنای فامیله 

مواد غذایی ویتامین از دست رفته ی مادر رو تامین میکنه ، اگه چیز خوب نخوری خودت ضعیف میشی نه بچه 

من با کاهش وزن ۱۰کیلویی بچه هام بالای۳/۵ بودن ،ولی ادم میشناسم بالای صد کیلو شد بچه اندازه کف دست بود فقط خودش چاق شده بود

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
هیچ مواد غذایی تاثیر انچنانی به وزن بچه نداره ،اینکه اینو بخور بچه فلان میشه،دوبرابر بخور تو دوتایی، ...

درسته و درضمن اینکه برای وزن گیری جنین خون‌رسانی جفت خیلی مهمه نه خوردن نشاسته و اینا

بعضی از عوامل باعث میشن این اتفاق خوب نیوفته و بچه کم وزن باشه

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport