2777
2789
عنوان

امشب تو دعوای باشوهرم بعدش ب مادرش زنگ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 39 پست
بایستی گریه کنان وقتی پدرو مادر و خانوادش هستن میرفتی خونشون و میگفتی این کار پسرتونه با تربیتتون با ...

اره کاش باهمون صورت میرفتم دم مغازه باباش ی جنگ تو خونشون مینداختم اوفففف

بانوی کورد ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زدن به مادرشوهرت خیلی اشتباه بوده، حداقل به یکی از آدم شوهرت که طرف تو رومیگیرن میگفتی، بعدش هم ...

چ اخلاقیه ک دارم ؟؟؟؟بنظرم خودت لابد مادرشوهر یا خاهر شوهری ک اینو میگی؟؟؟شما اگر کسی بدترین بلاهارو ب سرت اورده باشه و هرروز بیاد خونت ب مدت چندماه و زندگیتو جهنم کنه ؟؟؟؟بازم این حرفو میزدی ؟؟؟من برای محافظت از خودم و زندگیم مجبورم دوری کنم وگرنه ک برم میدارن و دائم تیرهاشونو ب سمتم پرتاب میکنم .شما اگر شخصیتت اینه بدون دعوت برو 

بانوی کورد ❤️

عزیزم انسان دوست ودشمن خودشونمیشناسه واسه همینه میگم دعوابین خودتون بمونه کسی نفهمه

درسته اما من واقعا احساس گردم شوهرم منو بی کس گیر اورده ترجیح دادم ب خاهرم بگم ک  اونام سریع اومدن دنبالم و پدرمم کلی خط و نشون کشید ....اخه خانوادم بشدت مظلوم و بی دخالتن ....گفتم همسرم بترسه و در مورد مادرشوهرم پشیمون شدم 

بانوی کورد ❤️

چ اخلاقیه ک دارم ؟؟؟؟بنظرم خودت لابد مادرشوهر یا خاهر شوهری ک اینو میگی؟؟؟شما اگر کسی بدترین بلاهارو ...

نه من خودم عروسم، من رابطم بامادرشوهرم خیلی خوب وصمیمی، تعجب کردم که میگی بادعوت رفت وآمد میکنی؟ بعدشم هرجا خانواده شوهر هست این اختلافات هم هست،من توی زندگیم جاری هام خیلی ضربه زدن بهم وبدیکردن کلا قطع رابطه کردم دوساله ولی مادر شوهروپدرشوهر فرق داره گاهی باید کوتاه اومد آخرش پدرومادرن حق دارن 

اصلانبایدتودعوای زن وشوهری خانواده هارودخالت دادبشدتکارمزخرفیه وباعث تشدید دعواودلخوری میشه....کارجف ...

دراین مورد نه طرف خیانت کرده وطلبکار دست بزن داره.این دیگه دعوا زن وشوهری حساب نمیشه 

نه من خودم عروسم، من رابطم بامادرشوهرم خیلی خوب وصمیمی، تعجب کردم که میگی بادعوت رفت وآمد میکنی؟ بعد ...

پدرمادر حق ب گردن فرزندشون دارند ن عروس و داماد عزیزم 

.من جلو خیر رساندن شوهرمو نمیگیرم اما وقتی شوهرم میبینه خونش گاهی یک دونه نون هم نداره اما پدرش حتی یک تومن پول پیش هم کمک نکرد خب چ محبت خاصی کنه ....من وام ازدواجمو دادم پول پیش ...و من خیلی کوتاه اومدم اما هربار ک کوتاه میامدم بدتر بهم توهین شد .مثلا گفتم بزار ب روی مادرشوهرم لبخند بزنم دیدم سریع گفتش اسم بچتو من میزارما .یا یک بار بامحبت رفتار کردم دیدم سریع گفت چرا مامانت برا بچه من عیدی نیاورد چرا چرا چرا .....خب گلم من چرا باید برای همچین ادمی کوتاهی بیام .

یک سری ادم ها هستن هرچه کوتاه تر بیای بیشتر توقع دارن و من حاضرم قسم بخورم ک مصالحه زیاد از حد مانند خشن بودت زیاد از حد حتما حتما زندگی رو نابود میکنه .و من اصلا از حقم کوتاه نمیام حق من اینه ک احترام ببینم چون خودم احترام میگذاشتم

بانوی کورد ❤️

من نمیدونم که چه اتفاقات ببتونتون

بله و چون نمیدونستید منم از نظرتون تعجب کردم ...‌بهتر بود ازم دلیل کارام رو میپرسیدین .

در هرصورت خوشحالم ک صحبت کردم باهات 😙

بانوی کورد ❤️