2777
2789

امشب منو خیلی زد صورتم کلا خونمردگی شده ...منم نتونستم تجمل کنم ب خاهرم گفتم بیاد دنبالم .

بعد شوهرمو تهدید میکرد ک ب بابات زنگ میزنم((میدونه دوست ندارم بابامو ناراحت کنم و دخالت بدم))هی تهدید کرد منم گفتم چرا همش بابای من بزار یکبارم من ب مادرت زنگ بزنم بدونه تو چقدر منو کتک میزنی و نره همه جا بشینه بگه پسرم دختر مردم خوشبخت کرده ....خلاصه منم زنگ زدم ب مادرش ..برگشت گله های خودشو کرد ک تو ب من محل نمیدی تو فقط بادعوت میای منو فقط دعوت میکنی ....منم گفتم مدل من اینه و من کای درس و دانشگاه و باشگاه دارم نمیتونم وقت ندارم ((اگر رو بدم هرروز خونم میادو دخالت میکنه ))دوباره گفت از چشمم افتادی بچمو گرفتی منم گفتم شما وقتی عروستو تو دوران عقد ۸ماه از خونه بیرون میکنی خب توقع داری من چکار کنم ....؟پسرت بیاد سربزنه اما من قوانین خودمو دارم .گفتم منم گلایه دارم چرا شما ک ماهی ۱۲۰ میلیون حقوق شوهرته هیچ عیدی برای من نیاوردی ی عروسی نگرفتی ی پول پیش کمک نکردی ....گفت من ی بار برات بلوز خریدم تو نپوشیدیش منم دیگ برات عیدی نیاوردم ....😐😐😐میگفت من پول براچی بدم من از اول گفتم بچم هیچی نداره ....گفتم دیگ یک بار عیدی یا یک عروسی وظیفه شما بود ....گفتم بخشیدمت گفت مث قبل بیا هرروز بیا منم بدون دعوت بخام میام خونخ بچم گفتم ن من هیچ جا بدون دعوت نمیرم شمام با دعوت بیا لطفا ....دوباره گفت مادرشوهرت ازت راضی نباشه خیر نمیبینی گفتم مادر من چی بگه ک دامادش خیانت کرد و منو دائم کتک میزنه .....اه کلی حرف داشتم بگم یادم رفت دلم میخاست بگم یادتونه بهم تهمت زدید دوس پسر دارم اه 

بانوی کورد ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوای خودتو شوهرت رسید به کهنه پیسنیده های قبلی.کلا اگه قرار بود خانواده ها بفهمن باید به خانوادت میگفتی که طرفتو بگیرن نه مادرشوهرت که طرف پسرشه و حق به تو نمیده

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یعنی بهت گفت دوس پسر داری و هنوزم با دعوت میری خونشون 😐من خاهر شوهرم همچین حرفی زد با کل فامیل شوهر قطع رابطه کردم😐بعضیا میگن مامان باباش که چیزی نگفتن با اونا چزا قهری میگم چون دخترشونو درست تربیت نکردن

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

گلم کاش جای این کارا بری پزشک قانونی و شکایت کنی و شوهرتو بکشونی دادگاه که چشمش به حساب بیاد مشخصه مادرشوهرت یه آدم گداصفت و بی شرفه که به جای دلداری گلایه هاشو میگه من اگه ماهی ۱۲۰ تومن داشتم جمع میکردم برا بچه و عروسم خونه میخریدم ادم پول درمیاره برای بچه هاش نه برای بانک و گاوصندوق 

حالم از این مادر شوهرت خودشیفته که پسر روانی مریض پس انداختن ب هم میخوره تا مجردن ی نیمرو نمی‌دن دست پسرشون بعد ازدواج ادعا خدایی دارن برا بچه شون خدا لعنتشون کنه دخترا مردم بدبخت نکنن شوهر منم رفته خونه ننش از دیروز منم محل نمی‌دم یا طلاق یا همونجا بمونه جاش خوبه تازه من حرات نداره دست روم بلند کنه فقط ناراحت شده بحث کردیم رفته دوبار پیام منتکسی داده ولی خستم از دستش دبگه آدم نمیشن هر چی میگی قهر می‌کنی ننتون نفهمه عمدا باز همین کار میکنن پس توهم دهنش سرویس کن برو شکایت کن دبه بگیر حق حقوقت بگیر بگو زندگیم دوس دارم بشین خونت راحت پول بره حسابت مادر شوهر جیرک بزنه