2777
2789

میگن ازمون اولی رو خوب بدی انگیزه میگیری بقیه هم خوب میدی بعد ازمون اول خیلی اسونه اگه اینا رو نرسم تموم کنم بعدیا رو احتمالا حتی نرسم شروع کنم بعد من همش میگفتم تایم مطالعمو میرسونم به ۱٠ ساعت تا مهر ولی الان سه ساعته چکار کنم یهو تایم مطالعمو زیاد کنم؟ حتی اگه ۱٠ ساعتم بخونم روزی حس میکنم نرسم یا همینجوری سرسری بخونم رد شم؟ 

اصلا سرسری نخون و رد شو

روزی ۳ ساعت واقعا کمه.حداقل روزی ۷ ساعت باید بخونی 

منم فکر نکنم برسم البته من ثبت نام نکردم مشاورم گفته باید برسونی ولی برنامه سنگین نوشته ولی اگه نرسم تست کافی بزنم از مباحث سرسری رد نمیشم فوقش نمیرسم 

آروم باش قلمچی یه جمع بندی هم داره که عقب افتادگی هاتو جبران کنی گاهی وقتا دوتا آزمون پشت سرهم بودجه مشترک هم دارن 

ساعت مطالعتو فعلا ببر رو 5 ساعت بعد هی بیشترش کن روزی ربع ساعت بیشتر

ولی حواست باشه خیلی عقب نیفتی

از بودجه کامل عقب بیفتی دیگه تا آخر سال نمیتونی برسی بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.