2777
2789

بله خیلی،قدرت کلمات و افکار کاملا درسته

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیااد...

من گفتم تو این رشته نمیمونم برا اینکه سوخی کنم دوستام براشون سخت بود ازشون جدا شم به طرز عجیبییب تغییر رشته دادم الان همکلاسی نیستیم...نفهمیدم چرا این‌کارو کردم...

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 

براتون اتفاق افتاده؟

اره عزیزم خیلی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

برای منمممممخاستم ببینم من تلقین کردم یا واقعیه..برا هرچی بگی اتفاق میوفته؟

ن عزیزم اصلا تلقین نیس 

چ‌ مثبت حرف بزنی چ منفی کلمات بشدت قدرت دارن 

من ک هر وقت مثبت یا منفی حرف زدم سریع اتفاق افتاده 

بخاطر همین میگن سعی کنین مثبت اندیش باشید 

ن عزیزم اصلا تلقین نیس چ‌ مثبت حرف بزنی چ منفی کلمات بشدت قدرت دارن من ک هر وقت مثبت یا منفی حرف زدم ...

اره کاملا درسته🙂🩷

برا هرچی بگی میشه ؟ مگه نه؟

بله عزیزم،برای هرچیزی که ی مدت بگی میشه،ح

برای کائنات فرقی نداره داری مثبت میگی یا منفی اونا فقط چیزی که تو میگی و تصور میکنی و باور داری رو بهت میدن

بله عزیزم،برای هرچیزی که ی مدت بگی میشه،حبرای کائنات فرقی نداره داری مثبت میگی یا منفی اونا فقط چیزی ...

ارهههه خیلی خوبه 

گاهی میگم پس سرنوشت چی میشه 

ولی می‌بینم که مثلاً شاید همین سرنوشت باشه...