2777
2789
۳۰ آمپر ‌ولی با ۱۶ آمپر هم کار میکرد . هواپز ۱۶ امپر و سوزوند

من امروز براش 16 آمپر خریدم اومدم خونه متوجه شدم باید 30 آمپر باشه به نظرت پسش بدم خیلی گرون هم به داد 220 تومن

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امپرش مهمه باید آمپر بالا باشه. و سعی کنین وسایلی که برق زیاد مصرف می کنه مثل لباسشویی، ظرفشویی، ماکروفر و غیره رو به یک چند راهی نزنین. جداگانه به پریزهای مختلف وصل کنین. اگر تعداد پریز محدوده دوتا دوتا وصل کنین به یک چندراهی نه اینکه 4 پنج تا رو به یک چندراهی وصل کنین. اگر هم مجبور هستین همه رو به یک چند راهی و یک پریز بزنین؛ همه وسایل رو همزمان روشن نکنین.

اونی هم که بوی سوختنی میده همین الان عوضش کنین که به مشکل نخوره آتیش بگیره.

امپرش مهمه باید آمپر بالا باشه. و سعی کنین وسایلی که برق زیاد مصرف می کنه مثل لباسشویی، ظرفشویی، ماک ...

عوضش کردم 

یخچال با لباسشویی یه محافظ دارن 3500 یعنی اشکالی نداره؟

عوضش کردم یخچال با لباسشویی یه محافظ دارن 3500 یعنی اشکالی نداره؟

اگر فقط همین دو وسیله است خوبه. 3500 هم توان (وات) شه. به امپرش دقت کنید. سعی کنید مدلی که تهیه می کنید حداقل 15 آمپر باشه. یخچال زیاد آمپر نمیکشه. یخچال و لباسشویی باهم مشکلی ندارند. 

اگر فقط همین دو وسیله است خوبه. 3500 هم توان (وات) شه. به امپرش دقت کنید. سعی کنید مدلی که تهیه می ک ...

این مبدل چی پسش بدو یعنی 16 والته؟

این مبدل چی پسش بدو یعنی 16 والته؟

اینی که الان گفتین 3500 واته، در حقیقت همون 15 - 16 امپره و مناسبه برای دوتا وسیله. وسایل بیشتر هم باید جواب بده اما چون چندراهی ها خیلی کیفیت ندارند؛ بهتره روشون خیلی فشار نیارید. من خودم ریسک نمی کنم چندتا وسیله پر مصرف رو وصل کنم به یک چندراهی.

اون یکی رو هم که گفتید بو کرده به نظر من استفادش نکنید. اتفاق یک بار میفته و خطرناکه. اگر پس میگیرن میتونید پس بدید.

چند راهی رو هم اگر پشت کابینت ها استفاده می کنید، حواستون باشه در محیط خیلی بسته ای نباشه که داغ کنه.