چند روزه همش تاپیک خرید طلا میبینم که عکس میذارن یکی چهارصد میلیون یکی ششصد میلیون مردم خداییش خوب پولدارنا بعد بعضیا میان اینجا میگن پول ندارییم اوضاع خرابه فلانه. اره جون ننتون پس پول اون طلاها از کجا میاد خدایا این چه حکمت و عدالتیه بعضیا گرم گرم طلا میخرن من یه گرمم ندارم اونوقت شغلشونو میپرسی میگن معلمم یک ساله معلم شدم آخه کی با یه سال معلم شدن تونسته ششصد میلیون طلا بخره آها نمیدونستیم ددی یا شوهر پولدار دارن خوشبحالشون که اینقدر پولدارن هعی کاش منم پولدار بودم دغدغم این بود طلام سفید باشه زرد که تازه اونم فقط واسه زینت بندازم !!!!! خخخخ
با اینکه لحنت فان بود ولی حس بدی گرفتم نمیدونم چرا ی مدلی بود
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفتخور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂