2777
2789

واقعا برا من لباس وهمه چییییی با خودشون بود من نظر نمیدادم خنگ خنگ دوسال پیش عروسیمو گرفتن انقد زشتم کردن ک نگو الاااان خاهزشوهرم ک شوهر دومشه داره خووددش لباس عقدو اینارو میخره همه چی‌ اونچیزی کمیخاد میکنه و میگطرف باید کارت بکشه پس چرا مناینجوری نبودم

سرویس طلا برام نخزیدن نقره تنم کردن 

هعی خدا

دیگه زرنگ نبودی دیگه حالا ک گذشت

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دیگه خیلی صبور بودی بنظرم ادم این خریدها رو دوس داره به سلیقه خودش انجام بده و براش لذت بخشه

اره درسته ولی اینا تا میگفتم فلان ازایشگا ندارم ندارمشونشرو میشد پسرشونو پر میکردن ب جون من مینداختن 

حتی برای زایمانم مادرشوهرم اینا انقد شوهرمو پر کردن ک پووول نمیدی سززارین بشه اخر جفتدردارو کشیدم سز‌ اورژانسی شدم 

بعد حالا میگن کسی حق نداره بمون نظر بده خب چرا برا منو نظر میدادن 

اجازه نمی‌دادی الان اون اجازه نمیده شما سختته؟! شما بخوای بری تو چاه بقیه هم باید برن ؟

من سختم نیست 

میگم چرا پسر گوهشونو پر میکنن روزاخوب‌ منو ب سرم جهنم کردن الان برا خودشون خوشخوشانه 

اره درسته ولی اینا تا میگفتم فلان ازایشگا ندارم ندارمشونشرو میشد پسرشونو پر میکردن ب جون من مینداختن ...

عزیزم  نه خودتون نه شوهرتون نباید اجازه اینهمه دخالت میدادید 

اصلا از اونا گله نکنید اگه شوهرتون پشتتون بود نمیزاشت همچین کارایی کنن 

اینم بگم اکثرا برا عروس زرنگ بازی درمیارن ٫ برا دختر خودشون بهترینا رو میخوان بی وجدانا

اجازه نمی‌دادی الان اون اجازه نمیده شما سختته؟! شما بخوای بری تو چاه بقیه هم باید برن ؟

اجازه نمیدادم ؟

ادمی بودن ک شوهر عوضیم بخاطر اونا منو دوماع انداخت رفت سر هیچی سر اینک چرا پول شوهرمو خرج کردم چی میگی

عزیزم نه خودتون نه شوهرتون نباید اجازه اینهمه دخالت میدادید اصلا از اونا گله نکنید اگه شوهرتون پشتت ...

خوب منم همینو میگم دیگ من دختر بابام نبودم دل نداشتم؟

برا دختر‌ خودشون ارزو دارن 

من چی پس هعی بیخیال گذشت

خوب منم همینو میگم دیگ من دختر بابام نبودم دل نداشتم؟برا دختر‌ خودشون ارزو دارن من چی پس هعی بیخیال ...

اینجور آدما ذات ندارن اصلا .. ولی بهرحال گذشته دیگه سعی کنید رو شوهرتون کار کنید که حامی و پشتیبان شما باشه 

عزیزم شما یاد بگیر قلق همسرت دستت باشه

من هیچوقت حسودی کسی نکردم فقط از این ناراحتم و میگم وقتی ادم چیزی برا خودش خوب‌بخاد برای بقیه هم باید بخاد بقیه هم حق‌دارن مثل خودشون باشن نباید همه چیزو اپم برا خودش بخاد نمیفهمم میفهمی‌چی میگم