2777
2789
عنوان

چیه انقد سختش کردیم

98 بازدید | 12 پست

خب اخه چه اشکال داره وقتی از یه پسر خوشمون میاد بفهمه اخه این مشکلش کجاس پسر اگه باشعور باشه لولش بالا باشه نباید به خودش مغرور بشه چیه همش تحت تاثیر اینستاییم این شیما و مامیمو بابا ول کنین اینارو نمیخواد بگین به یه پسر مستقیم ولی خب اشاره هایی داشته باشین که منم بله که اون بدبخت جرات کنه حرفشو بزنه البته این نطر من دیگه نمیدونم

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر پسری این جنبه رو نداره بگی بهش

نگی منم نمیگم‌برو مستقیم بگو فلانی عاشقت شدم مثلا نمیخواد جلوش گارد بگیریم یا چمیدونم یه لبخند زدن یه پیش قدم شدن برای صحبت

خب مشکل همینه ک تو نمیدونی اون پسره واکنشش چیه شاید از همونایی باشه ک تو پاپیش بزاری بعدش بره تو فاز ...

عزیزم گفتم که نمیخواد مستقیم بگی یه کارایی بکن که بفهمه پسر بعد اونم اگه خوشش بیاد ازت میاد پیشتهادرو میده

نگی منم نمیگم‌برو مستقیم بگو فلانی عاشقت شدم مثلا نمیخواد جلوش گارد بگیریم یا چمیدونم یه لبخند زدن ی ...

اره خب غیرمستقیم خوبه

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
مشکل اینه ک پسر باشعور گیر نمیاد

اینطور نیس داداش دوست خیلی پسر توپیه میگه من تحسین میکتم دخترایی که میان بهم‌پیشنهاد میدن 

اینطور نیس داداش دوست خیلی پسر توپیه میگه من تحسین میکتم دخترایی که میان بهم‌پیشنهاد میدن

بعدشم یه جوری خودشونو میگیرن انگار چه شخص مهمین کمتر کسی جنبه شنیدنشو داره 

اما افسوس تو رو خواستن دیگه دیره دیگه دیره😭😭😭😭💔💔💔💔

پسرا همینجوریشم اعتماد ب نفس کاذب دارن وای ب این ک بهشون پیشنهادم بدیم 

اما افسوس تو رو خواستن دیگه دیره دیگه دیره😭😭😭😭💔💔💔💔