2777
2789
عنوان

امروز سرکلاس یه حرف زشتی به بچه ها زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 54 پست
عه خداروشکر پس اگه رفتن چیزی گفتن میگم من منظورم این بود واسه ازدواجم اینقدر سخت گیر هستید این فقط ی ...

شما گفتی کلاس هشتم هستن پس فکر نکنم برن به خانواده‌شون بگن . اصلا شما حرف بدی هم نزدین که کسی بخواد ناراحت بشه 

زندگی گر سخت باشد … من از آن سخت ترم ….

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما گفتی کلاس هشتم هستن پس فکر نکنم برن به خانواده‌شون بگن . اصلا شما حرف بدی هم نزدین که کسی بخواد ...

ممنون عزیزم تو تاپیکم اومدی

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

بله آزمون استخدامی دادم سال دومم هست سال اول کلاس اول درس میدادم امسال ششم دادن بهم نامردا

عه مثله من😍😍😍

راستی راجب گزینش و طرز پوشش اینا اطلاع داری 

بیرون چجوری باشیم 

متاسفانه من جای کوچیکم همش بچه هارو میبینم تو مدرسه چادریم بیرون نمیتونم چادر سر کنم

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

عه مثله من😍😍😍راستی راجب گزینش و طرز پوشش اینا اطلاع داری بیرون چجوری باشیم متاسفانه من جای کوچیکم ...

من که والا همچین با حجاب نیستم 

اونجا هم اصلا گیر به طرز پوشش ندادن خیلی

من از اول واقعیت و گفتم 

گفتم که محجبه هستم اما چادری نیستم 

تو گزینش هم با چادر اینا نرفتم

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

من نگفتم خوبم یا نه اسم کاربری هم همینطوری زدمولی تو آب رو بریز اونجایی که داره میسوزه😆😆ذاتت خرابه ...

من تو عمرم حرفایی که شما زدید رو به هیچکس نزدم معلومه کی ذاتش خوبه یا بد 

ذات خراب کلمه ای نیست که بی دلیل به کسی بزنید مراقب حرف زدنتون باشید عزیزم 

امیدوارم سر به راه بشید

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...