2777
2789
عنوان

بچه ها تا حالا دیدین کسی از دعانویس نتیجه بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی دوسته من بدبخت شده ها

میگم که نتیجه نداره وگرنه زنعموی من زیاد طلسم کرده مردمو

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

حالا راست و دروغش رو نمی‌دونم یکی از کاربرا گفت عاشق یک پسره بودم ... اما پسره خبر نداشت رفتم از یکی ...

چقدر بد دقیقا شبیه دوسته من شوهرش یهو ولش میکنه تنها تو تو خونه اینم همش کارش گریه اس

میشه بگی اینجا

داستانش اخه بسیار طولانیه...

من برای مهر و محبت خانواده گرفتم

محبت برای خودم

یعنی کار اشتباه و بدی نبودش

ولی برعکس شد

همه چیز پیچید به هم

مهر و محبت خانواده بهم زیاد شد

زبونشون جلوم کوتاه شد

اذیتم نمیکردن

یعنی میخواستم برم بیرون اصلا هر وقت برمیگشتم

یا مسافرت

دیگ ایرادی نداشتش

ولی یه اتفاق جالبتر افتاد !!!

دیگ کسی نبود همون تو روزش حتی برم باهاش بیرون🫤🫤

یعنی تک به تک دوستای صمیمی و قدییییییییمی خودمو از دست دادم

رابطمون قطع میشد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چقدر بد دقیقا شبیه دوسته من شوهرش یهو ولش میکنه تنها تو تو خونه اینم همش کارش گریه اس

خب اشتباه کرده دیگه ... آدم عاقل نباید اینکارو بکنه... الان هم زندگی خودش رو خراب کرد هم اون آقا رو 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

داستانش اخه بسیار طولانیه...من برای مهر و محبت خانواده گرفتممحبت برای خودمیعنی کار اشتباه و بدی نبود ...

چقدر بد الان هنوزم اثر داره برای خانواده ات؟یا موقتی بود

خب اشتباه کرده دیگه ... آدم عاقل نباید اینکارو بکنه... الان هم زندگی خودش رو خراب کرد هم اون آقا رو

دقیقا میخواسته باطل کنه چند جا رفته میگن خود اونی ک طلسم زده باید باطل کنه اینم مجازی بوده میگه هرچی میگردم پیداش نمیکنم

منم یکنفر بهم گفت چشم سوم دارم و خواب بد درموردش دیدم ...اما خانم خودش زندگی خوبی نداشت ... می‌گفت برادرم سید هست و دعا مینویسه... من یک مدت حالم بد بود واسش توضیح دادم ( خودم بعدا فهمیدم دلیل حالم بدم چیه ) اما اون خانم بهم گفت نیروهای سیاه دور و اطرافت میبینم مراقب خودت باش ....درمورد این خانم نظری ندارم اما درمورد آقا حس خوبی نداشتم ... حتی برگه رو کپی گرفتم که انجام بدم اما خیلی یهویی تو ذهنم اومد اگر واقعا این چیزا واقعی هست پس چرا وضعیت زندگی این خانم خوب نیست ؟ ... خانم می‌گفت من سالمم اما این آقا که مجازی هم باهاش آشنا شدم بهم گفته سرطان رحم دارم و یک دعایی داد بهم ... اول باور نکردم اما آزمایش دادم درست بود سرطان دارم ... تازه آقا می‌گفت حتما باید برگه ای که واست فرستادم تهیه کنی

نمی‌دونم اما فکر میکنم که آقا ممکنه مقصر باشه 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد