2777
2789
خب جوشهای ریزه یا بزرگ؟کاش عکس میذاشتی از جوشات

خواهر میدونی الان اون جوشا رو ندارم من گاهی جوش میزنم ک خیلی دیر خوب میشه قرمزه قرمز باید چرک خشک کن بخورم

جاشون میموند ک سیکالفیت اون خریدم الان بر اثر استفادع  این جوشای خیلی ریز ریز مث صورتای نوزادا زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه فداتشم یعنی جای جوش نمیبره ترتینویین

میبره فکر کردم میگی واسه جوش بهم داده!ترتینویین بشدت ب نور حساسه و فرداش حتما ضد آفتاب.. دوما حتما باید از هفته ای یبار وارد روتین شه..سوما ترتینویین برون ریزی داره و باعث میشه پوستت جوش بریزه بیرون و کم کم بعد یکی دوماه روند سلولی واسه حای جوش انجام بشه..سوما همراهش اصلا شنیده ات نباید خشن باشه و فقط ملایم  اونم یکبار در روز..اطلاعاتتو  ببر بالا راجع ب سد دفاعی ..وگرنه خراب مبشه پوستت

میبره فکر کردم میگی واسه جوش بهم داده!ترتینویین بشدت ب نور حساسه و فرداش حتما ضد آفتاب.. دوما حتما ب ...

عزیز دلم اره  وقتی استفاده کردم  ۳ ۴ تا جوش قرمز زدم و لک هاشون موند متاسفانه لک قرمزش

کلا بگو از چی استفاده میکنی

قربوتت برم ک اینقد مهربونی فدای خوش قلبیت

من شویندم  فوم راکوتن مخصوص پوست چرب

ضد افتاب لافارر

مربطوب کننده درم آنجلین

ابرسان راکوتن و پرایم

قربوتت برم ک اینقد مهربونی فدای خوش قلبیتمن شویندم فوم راکوتن مخصوص پوست چربضد افتاب لافاررمربطوب ک ...

شوینده ات قویه.‌باید مخصوص پوست حساس بخری..خودت میگی شبیه نوزاد! چون چربی پوستت زیادی گرفته شده بای  شوینده ملایم بخری..فعلا ترتینویین هم استفاده نکن 

صبح ها صورتتو نشور با آب خالی بشور البته قبلش دستتو  خوب بشور  تمیز باشه..بعد آبرسان و صدافتاب بدون رنگ

شب با شوینده ملایم بشور پوستتو 

بعد ابرسان و مرطوب کننده..دو شب فقط ترمیم کننده بجای آبرسان مرطوب کننده بزن..یکماه اینطور تا سد دفاعیش  خوب شه.‌و بعد با هقته ای یکبار ترتینویین وارد کن و ترمیم کننده رو شب ذر میون بزن

شوینده ات قویه.‌باید مخصوص پوست حساس بخری..خودت میگی شبیه نوزاد! چون چربی پوستت زیادی گرفته شده بای ...

مرسی خواهرم الهی من دور خودت و قلب مهربونت بگردم 

از خدا میخام ک بهترینا رو بهت بده خیلی خوب راهنمایی کردی