2777
2789
عنوان

مامانم طلامو میخواد

208 بازدید | 21 پست

خانوما اول بگم فرزند اخر خانوادم دوتا بزرگتر دارم حانوادم تا ۲۶ سالگی خواهر برادرم خرجشون کردن بهترین گوشی ولپ تاب، من ۱۹ سالگی چون وارد فرهنکیان شدم مستقل شدم و خرج لباس و گوشیم با خودمه، و فقط خرج خوردن و خیلی کم پیش بیاد پول تو جیبی، اینم بگم وضعمون خوبه، من هیچ طلایی نداشتم از پول حقوقم برا خودم ی انگشتر ۳گرمی گرفتم، مامانم تا چیزی میشه یا پول لاژم میشه میگ انگشترو بفروش، امشب ی مقدار پول برای خونه ی جدیدمون ک میخوایم بخریم کم داشت و حاضر نبود وام بگیره بهم گفت طلا گرون شده گوشوارت بفروش و کمکمون کن، تا اینو شنیدم به سرم زد جیغ زدم گریه کردم ک چرا در حق من اینکار میکنن، درسته خیلی خرجم کردم دوران تحصیلم ولی الان ک هیچ خرجی ندارم هنوژ ک هنوزه به اون دوتا بزرگتز چون سر کار نیستن پول میدن ولی از من ک هیچ خرجی ندارم انتظار دارن، خیلی حزفای بد و زشتی زدم و گریه کردم پشیمونم ولی حس میکنم حقم تو خانوادم این نیست، چرا هر بچه ای که کم خرج تره بدبختتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا حق خودته  از حقت نگذر..دوما کتابهای رولنشناسی تراما بخون..سوما یاد بگیر چطور با آدم ها رفتار کنی..چهارما این فکته ک ب کسی ک کمترین ضربه رو بهشون  میزنه زور میگن..کتاب اذمهای سمی حتما بخون  ک یاد بگیری از روانت محافظت  کنی

نمیدونم😭مامانم اصلا طلا خوشش نمیاد همش میگه پولی ک داری باید خرج خونه یا ماشسن کنی

نکن

بگو واسه آینده خودمه. 

چرا بابت خونه ای ک بدم

بعدا 2 تا دیگه وارث داره

مهربون و در عین حال وحشی...