2777
2789
عنوان

همسایه ی مشکوک

313 بازدید | 27 پست

واحد جلویی مون بعد ما اومد، گفتن یه زن و مرد مسن هستن که دوتا پسر مجرد دارن و نوه دارن

از اون موقع که اومدن دوهفته کفش مردونه و زنونه پیر جلو درخونه ست ولی 3ماهه که اومدن من اصلا ندیدمشون

هروقت پسره وارد خونه میشه 3قفله میکنه میاد بیرونم سه قفله میکنه😳

نفراتشون هم اصلا ثابت نیستن

زباله های بدبویی دارن

همشم درحال جابه جایی وسایلن

شما بودید شک نمیکردید؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به تو که تا این حد آمار همسایه در میاری (حتی تا بوی زباله) بیشتر شک میکنم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حس‌میکنم تو‌اون کیسه ها جنازه هست🗿

نه بابا دیگه انقدر جناییش نکن😄

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

با صاحب خونه شون حرف نزدین ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

من به تو که تا این حد آمار همسایه در میاری (حتی تا بوی زباله) بیشتر شک میکنم

این مسئله رو همسایه پایینی گزارش داده بود

البته آدم باید از همسایه هاش شناس داشته باشه حتما

با صاحب خونه شون حرف نزدین ؟

مگه مشخصه صاحبخونه کیه؟؟؟

زنگ بزنید ۱۱۰ اینارو بگید بعد بگید می‌خوام هویتم فاش نشه

میترسم

همسرم البته پلیسه، ولی نه اطلاعات

گفت کدملیشونو میزنم ببینم چی میشه

مگه مشخصه صاحبخونه کیه؟؟؟

آره بیشتر جاها مشخصه البته همسایه های قدیمی میدونن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630