2777
2789

پسرام بعضیاشون دوس دارن دختر باشن 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشنیدم مناونا از اینکه دختر باشن عیبشون میاد مگه ما چمونه😐ولی دخترا دوست دارن پسر باشن بهشم افتخار ...

نمیدونم من که پسر دیدم بخواد دختر باشه

چون ما اکثرا بازیچه پسراییم و ازادی بیرون رفتن و کارایی ک پسرارو میکنن رو نداریم

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

نمیدونم من که پسر دیدم بخواد دختر باشهچون ما اکثرا بازیچه پسراییم و ازادی بیرون رفتن و کارایی ک پسرا ...

دقیقا

امروز تو پارک بودم ی پسره ب دوستش اینارو میگفت بعد حرفای زشتیم زد ک نمیتونم مستقیم اشاره کنم بهشون مثلا میگفت دخترا خجالت نمیکشن ب پسرا.... 

زود از اونجا اوم م خونه😐

سلام چرا نیستی دختررر

پیام هامو تو خصوصی جواب بده🥲

این شماره، شماره اونه؟989123594324

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊