2777
2789

ولی تو دوستش نداری آبجی که داری به خواستگارت فکر می‌کنی 

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ببین واکنشش چیه اگه اخم کرد نه اگه خندید و گفت حمایت کرد اوکی هست اگه پابپات گوزید مرد زندگیه

فکر کنم عشق خنگم کرده

نمیدونم دارم خودمو گول میزنم یا اونم بهم حسش واقعیه

معیارش چیه

حساس بودن زیادی طرفو دلسرد میکنه،عاشقم هست ولی ایقد حساس بازی در اورده دارم تنفر ازش درست میکنم

تاپیک رو خوندی اینطوری میگی؟

حساس با حساس فرق می کنه گلم

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

چی بگم لطفا بهم کمک کن

ببین من ۱۷ سالمه درستع ازدواج کردم ولی تجربه کافی ندارم 

منطقی حرف بزن بگو چندین خواستگار رو تا الان به خاطر تو حذف کردم...اگه مطمئنی منو می خوای باید بیای خواستگاری ..‌ اگه شرایطش رو نداری اوکیه چند سال نامزد و عقد میمونیم تا شرایط اوکی بشه بعد عروسی می کنیم...

من الان دوباره خواستگار خوب دارم (با سیاست بگو) مامان بابام گیر دادن خیلی صفات خوبی داره ببینش مطمئنن خوشت میاد... تکلیفمو روشن کن لطفا

ببین جوابش چیه اونموقع دیگ میفهمی با خودت چند چندی

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀