2777
2789
عنوان

کسایی که فیلر زدین میاین

115 بازدید | 9 پست

من چونم یه مقدار نیاز به فیلر داره و چند نفر هم بهم گفتن ولی تا حالا کاری رو صورتم نکردم و میترسم انجام بدم و عوارضی داشته باشه یا مجبور باشم زود زود تمدید کنم و دیگه از چهره بدون فیلرم بیزار بشم 

پیشنهاد میکنین؟بنظرم چهرم خیلی قشنگ تر میشه ولی میترسم که انجام بدم

مجبور نیستی زود بع زود تمدید کنی چون از بار دوم برات میمونه و جذب نداره

اولین بار با یک سیسی شروع کن نه بیشتر

ببین اصلا خوشت میاد یا نه

اگه اره این یک سیسی اصولا نصفش جذب میشه بار اول

میری دوبارع تمدید میکنی حالا یا بیشتر یا مقدار قبلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبور نیستی زود بع زود تمدید کنی چون از بار دوم برات میمونه و جذب ندارهاولین بار با یک سیسی شروع کن ...

بعد من از ایران میرم یکسال به یکسال میتونم برگردم بنظرتون زمانش اوکیه؟سالی یکبار جذب نمیشه؟

بعد من از ایران میرم یکسال به یکسال میتونم برگردم بنظرتون زمانش اوکیه؟سالی یکبار جذب نمیشه؟

نه بابا فقط بار اوله که جذبش به چشم میاد چون بدن عادت نداره 

اگه خوشت بیاد و بار دومو بزنی سومین بار هر وقت زدی بزن اوکیه

جای خوب بزن من که زدم عوارضی نداشت ولی اینکه گفتی از چهره بدون فیلرت ممکنه دیگه خوشت نیاد درسته واقع ...

الان چهرم بد نیست دوسش دارم ولی دقیقا میترسم تبدیل به چیزی بشه که همیشه انجامش بدم ناراحتم میکنه

چونه جاییه که زیاد تحرک نداره و حدود یکسال میمونه اگه جای معتبر بزنی.بنظرم بزن

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم