کدوم اخبار منظورت دروغا وشایعات توی فضای مجازیه من حال خودم رو بایه سری اراجیف خراب نمیکنم ☺️
خُدٰایٰاپَنٰاهبٰاش؛کِهجُزتوپَنٰاهینیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَمزِندِگیرابِهسازَآرِزوهایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌 به شدددت قرتی💅💃🏻
فعلا که مردم با بی پول و اقتصاد ناقص دارن زایمان میکنن توهم شیشه عالیه نه
انگار جنگ وتشویش ونگرانی دوست داری اوکی برای خودت وخانوادت آرزو کن نمیگم شرایط بده ولی خون وخونریزی وکشتار وصدای توپ وتفنگ بدتره بچه های کوچیک چقدر تو اون دوازده روز آسیب دیدن اونی ام که عقب نشینی کرد اسراییل بود
خُدٰایٰاپَنٰاهبٰاش؛کِهجُزتوپَنٰاهینیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَمزِندِگیرابِهسازَآرِزوهایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌 به شدددت قرتی💅💃🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جنگ رو برای موجودات ابلهی مثل تو و خانودات ارزو میکنم ارزو میکنم ریپ میزنی چرند میگی قرصاتو بخور حا ...
اون که ارزوی خودته خانم بی شخصیت😘
توی متوهم فک میکنید پیروزی در حالی که 😂😂😂دکمه اتو زدم پس گمشو
من پیروزم پس تو با مغز مریض و بددهنی وفحش وناسزا پیروزی لااقل روان آرومی دارم به مردم گمشو نمیگم بی ادب بی تربیت تو جوب بزرگ شدی
توی متوهم فک میکنید پیروزی در حالی که 😂😂😂دکمه اتو زدم پس گمشو
دیگه ام جوابتو نمیدم تو همون جوب منتظر بمون نتانیاهو بیاد به سرپرستی قبولت کنه ادب یادت بده گوگولی🥰