2777
2789
زیادهو برای دختر 14 ساله زوده به شخصه من از 16 یا 15 بزارم بره

شهرمون خیلی امنِ و خب، تنهای تنها نبودم.. با دوستام بودم فقط از خانواده نزدیک کسی باهام نبود.. 

به نظرم نمی شه کلا تا ١۶ سالگی تنها بیرون نرفت.. مجبور می شه آدم.. کلاسی جایی بره

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۸ سالمه 

از ۱۵ سالگی تا الان فقط اجازه دارم تو محله خودمون برم جای دیگه نمیزارن

بعد همینا ک انقد سخت گیری میکنن اصلا مشکلی ندارن که سال بعد دانشگاه یه شهر دیگه قبول شم 😐😐نمیفهممشون واقعاا

البته مامانم اوکیه مشکلم بابامه

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

از وقتی یادمه همش توی کوچه ول بودم یادمه. ۴ سالم بود یواشکی رفتم مغازه اون ور خیابون چقدررر مامانم ا ...

ول کنی بلا سر دختر میاد

کع داریم تو دهه هشتادی بعضی هاشون میبینیم مشروب خور سیگاری عرق خور

اون دیگه به اصالت فرد ربط دارهمنی که همش بیرون بودم چرا سیگاری و مشروبی نشدم خداروشکر

خداروشکر

قسمت بوده

درکل سن کم نباید بزاریم چون عقل ندارن

هروقت بهش یاد دادیم اعتماد کردیم بعدن

الان تازه 16 شدم امسال میزارن 4 برم پارک تا 8 شب

زمستون البته 6 یا 5 برمیگردم خون

خداروشکرقسمت بودهدرکل سن کم نباید بزاریم چون عقل ندارنهروقت بهش یاد دادیم اعتماد کردیم بعدنالان تازه ...

اره کارتون خوبه به نظرم 

خیلی بهش فشار نیارید و روی زمان رفت و اومدنش تاکید نکنید تا الکی لجبازی نکنه

البته دقت کنید با کیا میگرده چون دوست بیشتر تاثیر داره تا اینکه کجا میره 

هیچی سن کم رو تعجب کردم

من تو شهر بزرگی مثل تهران ، اصفهان و... نبودم که بگی خطرناک بوده و ... شهر ما کوچیکه همه همدیگه رو میشناسن از مغازه دار بگیر تا راننده تاکسی و ... برای کسی که مال اون شهر هست شهر امنیه، هرجا فامیلیمو بگم میفهمن دختر کی‌ام‌ و تا هفت پشتمم میشناسم حتی اگر من نشناسمشون . 

به علاوه مامان بابای من با اینکه قانون مندن‌ اما اهل محدود کردن نیستن و مستقل بارمون آوردن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

اره کارتون خوبه به نظرم خیلی بهش فشار نیارید و روی زمان رفت و اومدنش تاکید نکنید تا الکی لجبازی نکنه ...

خودم 16 سالمه

در اینده 15 یا 16 میزارم زودتر اجازه نداره

چون مشغول باشگاه و درسش هست البته هرچی خودش دوست داره زوری نیس

ولی بیرون با خودم