2777
2789
عنوان

شوهرم همش از اشپزیم ایراد میگیره

146 بازدید | 7 پست

اوایل خیلی تعریف میکرد جدیدا مدام حرفایی میزنه ک حرصم واقعا درمیاد و عصبی میشم...

یه شب خواهر تحفش اومد خونه غذام بی نمک شد کلی زحمت کشیدم ۵ شیش ساعت پا گاز بودم تدارک دیدم و فلان... بعد ک غذا خوردن تو اشپزخونه ازش میپرسم غذا چطور بود کلی چرت و پرت گفت ک توهم مثل مادرتی اشپزی بلد نیستی 😐😐😐😐😐😐😐 خواهرش حتی یه تشکر نکرد بلانسبت عین گاو از سر سفره بلند شد چون غذا بی نمک بوده😐😐😐 خب نمک بریز مگه نمکدون نیس سر سفره!!!!!! 

جدیدا تا میخوام چیزی درست کنم میگه وای ربشو زیاد نکنی لپه کم بریز سیب زمینی زیاد سرخ کن برنجو فلان کن 😐😐 وا خب به تو چه که تو کارای اشپزی دخالت میکنی! همش حس میکنم خواهرش باز گوششو پر کرده

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندبار بدی خودش غذا درست کنه دیگه ایراد نمیگیره 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بگو همینی که هست دوست نداری برو خونه مامانت خواهرت یا رستوران من اشپزیم از اول همین بوده مشکلیم تاحالا کسی ازم نگرفته شوهر احمق من غذام بی نمک یا خوش نمک میشد میزد سیاهو کبودم میکرد اگه در برابرشون کوتاهم بیای سواستفاده میکنن