2777
2789
عنوان

گوشمو سوراخ‌کردم‌چیکار کنم دردش کمتر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 32 پست
نمیتونم این گوشواره رو باز کنم دادم میره هوا 😢به نظرت نخ بهتر از طلا نیست؟

نخه حس میکنم احتمال عفونت بالاس 

ولی طلاعع بهتره 

یا گوشواره ضد حساسیت

اگه حلقه باشه که چه بهترررررر

هرچی اَداست مال گداست😂👌🏻 #ندید_بدید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پماد چربش کن کاری نمیشه کرد تحمل کن عزیزم خوشگلی دردسر داره من تا الان 3بار برای بار دوم گوشمو سپ ...

منم آستانه دردم متوسطه دومی رو زدم کلی عفونت کرد پدرم درومد اما از رو نرفتم آخرش گوشواره طلا گرفتم همین تو عکس هستش دومی حلقه راحت شدم نجات پیدا کردم واقن😂

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
نخه حس میکنم احتمال عفونت بالاس ولی طلاعع بهتره یا گوشواره ضد حساسیتاگه حلقه باشه که چه بهترررررر

حلقه ندارم میخیه اونم اذیت میکنه باید برم بخرم 

اما واقعا اشکم درونده

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
حلقه ندارم میخیه اونم اذیت میکنه باید برم بخرم اما واقعا اشکم درونده

میخی ام خوبه 

حلقع ضد حساسیت الان زیاد گرون نیست

یا نقره بخر

هرچی اَداست مال گداست😂👌🏻 #ندید_بدید  

میخی ام خوبه حلقع ضد حساسیت الان زیاد گرون نیستیا نقره بخر

باید اینکارو کنم یا گوشواره حلقه واسه نوزادا هست ازون بخرم🥲

حلقه ندارم میخیه اونم اذیت میکنه باید برم بخرم اما واقعا اشکم درونده

خب عزیزم غضروفه سخته طول میکشه تا خوب بشه یه ذره میخو شل کن عقب جلو کن پماد بزن درنیار که دیگه از درد نمیتونی از دردگوشواره بندازی

فردا برو دکترشاید خدایی نکرده عفونت کرده

به قول بابام میگه بری دکتر مغزتو پانچ میکنه😂😂

فقط باید تحمل کنم الکل بزنم با پماد دکتر کاری از دستش برنمیاد که🫠

به قول بابام میگه بری دکتر مغزتو پانچ میکنه😂😂فقط باید تحمل کنم الکل بزنم با پماد دکتر کاری از دستش ...

پماد رو مرتب بزن

سه روز هم نرو حموم

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

خب عزیزم غضروفه سخته طول میکشه تا خوب بشه یه ذره میخو شل کن عقب جلو کن پماد بزن درنیار که دیگه از در ...

مرسی گلم❤️❤️

پماد رو مرتب بزنسه روز هم نرو حموم

ممنون عزیزم