2777
2789
عنوان

زندگیم بهم ریخته

325 بازدید | 21 پست

سال اول کارمه سه روزه دارم میرم مدرسه ذهنم روحم روانم بهم ریخته 

استرس دارم استرس تدریس ها ارتباط با بچها استرس پیش رفتن با بودجه بندی استرس جلسه والدین و بازخورد ها استرس بازرس استرس خوب نبودن 

اصلا بهم ریختم حالم همینجوری هم بد بود که امروز بازخورد از یکی دوتا والدین گرفتم و همه اعتماد به نفسی که تو این سه روز داشتم پودر شد فقط الان میخام گریه کنم 

اصلا زده شدم از مدرسه و تدریس داشتم تازه عادت میکردم 😭 این وسط چندتا بازخورد اونم تو روزای اول مدرسه رو کم داشتم. باباااا یکم صبر کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جاااااااانم....عزیزدلم.....خودتو باور کن تا همه باورت کنن،ضعف نشون نده،قوی باش....تو از پیش به راحتی برمیای،همون والدینی که از تو ایراد گرفتن از پس یدونه  از بچه ها برنمیان

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

ما وقتی میرفتیم مدرسه مدیر میگفت کسی نباید از معلم ایراد بگیره اون روش تدریس خودش رو داره و مطمان باشین کم نمیذاره 

فیلم اموزشی ببین که به روز باشی 

هر درسی رو که میدی حتما پرسش داشته باش 

فصل به فصل امتحان بگیر 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

منم سال اولمه

قشنگ میفهممت

من امروز تو دفتر خیلی استرس داشتم انگا دانش اموز بودم🥹😂

همه بم میگفتن عه چقد کوچولویی

واقعا معلمی؟؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

معلم پسر منم پارسال سال اولش بود 

خودش میگفت بهم پیشنهاد بدین چه کاری بهتره 

ولی واقعا درس دادنش عالی بود 

گفت با چند تا معلم یه گروه زدیم و با همکاری هم کلاسامونو پیش میبریم  تشویق هم زیاد داشت 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

آروم باش عزیزم.

خونسرد رفتار کن چیزی نیست عادی باش.

شما از فیل.تر های مهمی رد شدی.

چی درس میدی؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم