2777
2789
عنوان

شما به کسی طلا قرص میدین⁉️ سریع جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 71 پست

من بودم نمیدادم

کسی طلا قرض نمیگیره و معمولا کسی هم حاضر نیست اینکارو کنه

اگه ازش زده بشه یا بخوره به چیزی و ازش کم بشه خب خودت ضرر میکنی شایدم برگرده بگه گم شد یا ..

این دوست صمیمی اگه عاقل بود یه همچین درخواستی نمیکرد. خدای نکرده هی امروز و فردا کرد و طلات رو دیرآورد، یه اشکالی طلات پیدا کرده بود، میتونی بازخواستش کنی؟

ول کنا، دنبال دردسری؟!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوستیتون برات مهم نیست بگو شرمنده خانواده اجازه نمیدن 

اگه صمیمی هستی بگو برای کی میخوای ؟

تازه خواهرم ازم گرفته گفته چند روزی تو دسش باشه 

نمیتونم ازش بگیرم ناراحت میشه 🤦‍♀️

بعضیا چقدر کم عقلن اخه با طلای یکی دیگه  میخواد چی رو ثابت کنه 🥴

یکی از خواهرم انگشتر قرض گرفت وقتی اورده کامل کج و کوله  شده بود 

خواهرم اصلا استفادش نکرده انگار طلای کهنه بود فروختش

البته اون خانمه هم هیچی نگفت که خراب شده یا چیزی 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

نه اصلااا و ابداااا ..گمشد میخواد از کجا پولشو بهت بده ؟!!

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

برای مراسمات عروسی خواهرشوهرش میخوادجهاز برونعروسی و پاتختیچی بگم بهش؟؟؟

من باشم نه میگم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نع بدل بخره

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بگو طلاهامون تو بانکه و مثلا با خانواده همه با هم گذاشتیم و خواهرم نمیره بانک الان این همه بدل مشابه ...

روم نشد بگم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

امانت دار خوبی نیست .قبلا لباس بهش دادم یه مراسم میخواست بره لباس ترکیه ای گرون قیمت رو جورس بهم تحک ...

آخه با این قیمت طلا اصلا خودش باید نخواد 

بلکه گم شد ،طلا رو آدم خودشم با ترس و لرز استفاده می‌کنه هر لحظه می ترسه بیافته

نده به نظرم

اووو چه خبره خب هزار تا بهانه میتونی بیاری اگه ی بار بدی تا آخر باید بدی بهش

قبلا بهش لباس ۷ میلیونیمو دادم 

البته ۳ سال پیش

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻