2777
2789
عنوان

تصمیم برای آینده و سردرگمی

40 بازدید | 3 پست

سلام من تازه عضو شدم و خوشحال میشم که پاسخ بدید 

امسال دهم تجربی هستم و این چند روزی که وارد این رشته شدم خیلی استرس دارم واقعا انگار دارم خفه میشم

کلا دنیام به قبل و بعد وارد شدن به این رشته تقسیم شده چون تازه با مشاور و تست و اینا آشنا شدم نه برنامه ریزی بلدم نه میتونستم مشاوره بگیرم حتی راجب اینکه واقعا علاقم اینه یا نه سردرگمم از این طرف میگم که اشکال نداره برو و بخونش ولی به خودت زیاد استرس نده نشد برو روانشناسی از طرف دیگه میگم روانشناسیم باید تا دکترا بخونم تا مطب بزنم و درآمد داشته باشم 

کندخوان هستم و مفهومی خوندنم زیاد خوب نیست کلا دیر میگیرم ریاضی هم اصلا دوست ندارم 

به نظرتون میتونم با این حال ادامش بدم ؟ خودم فیزیوتراپی یا رادیولوژی رو دوست دارم چون قبولیش راحت تره و آسون تره و اینکه به نظرتون اگه نشد برم روانشناسی؟

خوب کردی بقیه رشته ها هم سخته هم تجربی اینده داره زیادم سخت نگیر بابا من خودم تاخالا ن تست زدم ن مشاور رفتم ولی قبول شدم اگ میخای اینارو دربیای برو غیرانتفاعی نری باید سه برابر خرج کلاس و کتاب کنی تا بتونی درس یاد بگیری‌ ولی غیرانتفاعی نخونیم درمیای کنکورم اونقدا ک میگن سخت نیست قبول شدنش پول میخاد بعد دوازدهم باید شروع کنی کلاسای خوب رفتن و کتابای خوب خوندن وگرنه با درس مدرسه هیچی درنمیای این سه سالو فقط بخون ک نیوفتی همین

خوب کردی بقیه رشته ها هم سخته هم تجربی اینده داره زیادم سخت نگیر بابا من خودم تاخالا ن تست زدم ن مشا ...

خیییلی ممنونم بابت نظرتون 

غیرانتفاعی میخونم و راستش زیاد تست و اینا کار نمیکنن ولی خوب معلماشون هم بد نیست 

موفق باشید و بازم ممنونم از پاسختون💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردی بقیه رشته ها هم سخته هم تجربی اینده داره زیادم سخت نگیر بابا من خودم تاخالا ن تست زدم ن مشا ...

و اینکه شما چند سالتونه و اگه میتونید رشته ای رو که ازش درآوردید هم بگید