سیاهچشمون مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 1499 عنوان مسجد جمکران و حرم حضرت معصومه 94 بازدید | 21 پست سلام دوستان شبتون بخیر فردا برای اولین بار قراره این دو مکان مقدس رو زیارت کنم. اگر دعا یا نذر خاصی مخصوص اونجاها هست میشه بگین لطفا؟ براتون دعا میکنم 💙 1404/07/05 | 21:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
giiiisssooooo عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 15593 میشه برای ازدواج موفق منم دعا کنید سی سال رو رد کردم 🌹🌹🙏 لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
سیاهچشمون مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 1499 میشه برای ازدواج موفق منم دعا کنید سی سال رو رد کردم 🌹🌹🙏 چشم حتما
zahraخانومی عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 14021 آی الهی دورت بگردم سلام منوحتمابرسون ب خانم بگو هانیه گفته سفرکربلامو جورکنم توروخدا خواهش میکنم یادت نره منو😭😭😭😭 دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه
سوییفت عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 6257 التماس دعا میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَالزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨
کاربرتعلیقی۹ عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 7719 قبول باشه التماس دعا حتما اونجا کتابهایی هست برای دعا و اینا یا سرچ بزن
giiiisssooooo عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 15593 چشم حتما زیارتتون پیشاپیش قبول لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
سیاهچشمون مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 1499 آی الهی دورت بگردم سلام منوحتمابرسون ب خانم بگو هانیه گفته سفرکربلامو جورکنم توروخدا خواهش میکنم یاد ... چشم حتما میشه شما هم برام دعا کنی چیزی که توی ذهنمه تا زمانی که میخوام اتفاق بیفته؟ خیلی وقته منتظرم ...
سیاهچشمون مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 1499 مریمم دعاکن خونمون فروخته شه🤲🤲😭یادت نره چشم شما هم منو دعا کن لطفا چیزی که توی ذهنمه زودتر اتفاق بیفته
zahraخانومی عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 14021 چشم حتما میشه شما هم برام دعا کنی چیزی که توی ذهنمه تا زمانی که میخوام اتفاق بیفته؟ خیلی وقته منتظرم ... روجفت چشام چشم حتما.ان شاءالله رفتم کربلاحتمایادم میمونی🥹 دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه
سیاهچشمون مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 1499 قبول باشه التماس دعا حتما اونجا کتابهایی هست برای دعا و اینا یا سرچ بزن ملتمسم به دعای شما آره ولی گفتم شاید باز دوستان چیزی بیشتری بدونن
سیاهچشمون مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 1499 روجفت چشام چشم حتما.ان شاءالله رفتم کربلاحتمایادم میمونی🥹 زنده باشی خیلی ممنونم زودتر این اتفاقه باید بیفته ... شما که به امام حسین اعتقاد داری میشه ازشون بخوای زودتر بشه؟ 😭
zahraخانومی عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 14021 زنده باشی خیلی ممنونم زودتر این اتفاقه باید بیفته ... شما که به امام حسین اعتقاد داری میشه ازشون بخو ... چشممم حتما🥺🥺امام حسین خیلیییی مهربونه ازش بخواه مطمئن باش دستتو رد نمیکنه من همیشه ازخانم حضرت زهرا میخوام حاجتاموخیلییی عالیع😭🥲 دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه