2777
2789
عنوان

حسِ شما چی میگه راجبش

112 بازدید | 17 پست

یازدهمم ، فردا ۴ ساعت فنون داریم بنظرتون ۲ ساعت درس میده دو ساعت میپرسه؟؟؟ حستون میگه بشینم بخونم یا نه؟ چون اصلا دلم به خوندن درسی که تدریس نشده نمیره....

بخون

🇹🇯 حـسبـے‌لله︽  می‌دونی ، بهم گفتن ، داداش پاشو خودتو نشون بده کی هستی ؛ به مولا اینا نمی‌دونن دهن کیارو با چی بستی . ★ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌𝘸𝘰𝘭𝘷𝘦𝘴 𝘥𝘰𝘮𝘢𝘪𝘯 𝘪𝘴𝘯'𝘵 𝘵𝘩𝘦 𝘸𝘢𝘺 𝘧𝘰𝘳 𝘱𝘢𝘴𝘴𝘪𝘯𝘨 𝘦𝘷𝘦𝘳𝘺 𝘱𝘶𝘱𝘱𝘪𝘦𝘴 ★ دَر جَوانی زِ جهانی سیر شدم . صورَتَم گرچه غَمگین اَست . وَلی پیر شدم🧿📿 sik  خیلی ساه‌دست؛ اگه طلا زنگ زد طلا نبوده ؛ اگه عشق تموم شد عشق نبوده ,  و اگه دوستا رفتن هیچوقت دوست نبودن...  𝐂𝐔𝐑𝐃  دیگر آمدنت مرا زنده نمیکند، بمان همان جا که برایش مرا ترک کردی. [قاتِلِ عَمَت 🔪🩸] من این زندگی رو دوست ندارم رابرت , شبیه داشاقه .  daigo.ir/secret/61701105971

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تدریس نشده برای چی میخواد بپرسه

عروض یا آرایه اس موضوع درس فرداتون

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

تدریس نشده برای چی میخواد بپرسهعروض یا آرایه اس موضوع درس فرداتون

تاریخ ادبیاته... معلمای ما همشون عقده این ، هفته قبل حسم میگفت تاریخ میپرسه ، نشستم جلوتر خوندم، هم درس داد همون درسم پرسید ولی از من نپرسید

تاریخ ادبیاته... معلمای ما همشون عقده این ، هفته قبل حسم میگفت تاریخ میپرسه ، نشستم جلوتر خوندم، هم ...

خب چرا درسی که تدریس نشده رو باید بپرسن

تاریخ ادبیات عذابه خدا به دادت برسه چقدر سرش زجر کشیدم

اسم تک تک شعرای قرن های مختلف و زندگی نامه و سبک شعرشون و باید حفظ میکردیم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

خب چرا درسی که تدریس نشده رو باید بپرسنتاریخ ادبیات عذابه خدا به دادت برسه چقدر سرش زجر کشیدماسم تک ...

اره واقعا خیلی خوندنش مشکله حتی با کتاب های کمک آموزشی... کتاب درسی رو که اصلا نمیشه خوند از بس پرت و پلا نوشتن... 

اره واقعا خیلی خوندنش مشکله حتی با کتاب های کمک آموزشی... کتاب درسی رو که اصلا نمیشه خوند از بس پرت ...

وای کلمات قلمبه سلمبه ای که برای حفظ کردنش چقدر مغزم درد گرفت