2777
2789
عنوان

بیاین نظربدید لطفا

20 بازدید | 4 پست

دوستم الان بهم زنگ زد کلی گریه کرد به دوست پسرش هفته پیش تلگرام پیام داده بود که نگرانتم حالت خوبه و .....اونم بعد دو روز بهش پیام داد گفت نگران نباش لطفا یکم درگیر کار هستم تو خوبی ..دوستمم جوابشو داد الان ۵ روزه که پسره انلاین نشده تلگرام تو برنامه بله امروز ۱۰ بار انلاین میشه و میره اونم درحد ۳ .۴ دقیقه دوستمم اومد بله پیام داد گعت سلام خوبی بلز پسره انلاین کوتاه شد ولی سین نکرد .چرا ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گتاه داره دوستمه خب

عزیزم بفکر زندگی خودت باپیشرفت خودت با دوست کمک کن ندیگه ذهن تو درگیر دوستان نکن اونها هم به فکر خودشون هستن اون دست پسرش معلوم نیست الان با کدام دختر بعد توبفکر

عزیزم بفکر زندگی خودت باپیشرفت خودت با دوست کمک کن ندیگه ذهن تو درگیر دوستان نکن اونها هم به فکر خود ...

باشه .فقط میگفت این حرفش که درگیر کار هستم و انلاین ۵ دقیقه ای هر یکساعتش یعنی چی