زنگ زدم اقواممون که سروان بود گفتم اینجوری شده میتونم شکایت کنم چون جای کبودی نداره
گفت آره دوربین مدرسه مدرک هست و چون سر صبحگاه بوده همه بچها شاهدن
رفتم صورت جلسه نوشتم شکایتش کردم
تا درسی بشه برای بقیه مدیر ها که تنبیه بدنی میکنن
امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️
امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️
به اموزش پرورش بگید کا. به شکایت کشید حتما پزشکی قانونی ببرید فرقی نداره کبود شده یا زخمی اونا میفهمن که در چه سطی بوده کتک زدنش و اینکه پرونده شو بگیر از این مدرسه ببر
بی خود میکنه نترس .حتی اگر بچه هات رو اخراج کنه ، اونا میفهمن که مادر شون حامی شون هست .ارزش داره
آنقدر اعصابم خورد هست انگار مرغ سرکنده شدم