2777
2789

بچه برو و دوست داشتنيه من نداشتم اما حيون خونگي مخصوصا طوطى ها كه اجتماعي هستن خيلي زحمت دارن و كثيفي

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی دوست دارم ولی گرونه هنوز نتونستم یخرم

شوهرم‌برزیلی‌و‌عروس‌داره‌گله‌ای‌،حالا‌گیر‌داده‌به‌این‌،آخه‌گرونه‌کسی‌میخره‌از‌اینا،تو‌اینستا‌دیده🤔

شوهرم‌برزیلی‌و‌عروس‌داره‌گله‌ای‌،حالا‌گیر‌داده‌به‌این‌،آخه‌گرونه‌کسی‌میخره‌از‌اینا،تو‌اینستا‌دیده🤔

آره بابا چرا نمیخرن یکیش خودم 

الان عروس و برزیلی دیگه از مد افتادن کسی نمیخره 

بچه برو و دوست داشتنيه من نداشتم اما حيون خونگي مخصوصا طوطى ها كه اجتماعي هستن خيلي زحمت دارن و كثيف ...

جا‌داره‌جدا‌نگه‌میداره‌،الان‌برزیلی‌و‌عروس‌ویه‌تعداد‌مینا‌داره‌میگه‌راهب‌گرونه‌پول‌توشه‌،بابا‌کی‌میخره‌با‌این‌قیمت🥴

جا‌داره‌جدا‌نگه‌میداره‌،الان‌برزیلی‌و‌عروس‌ویه‌تعداد‌مینا‌داره‌میگه‌راهب‌گرونه‌پول‌توشه‌،بابا‌کی‌میخ ...

اره راهب گرونه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
وا 😐مگه حیوون هم از مد میوفته

آره‌هر‌چند‌وقت‌یه‌بار‌به‌یه‌چیزی‌پیله‌میکنن‌قبلنا‌مرغ‌عشق‌بود‌بعد‌برزیلی‌بعد‌عروس‌الان‌هم‌اینها‌و‌چند‌تا‌طوطی‌گرون‌دیگه🤧

آره ولی اگه جوجه بگیرید سودش بالاست دونه ای ۸ تومن

می‌خواد‌‌جفت‌بگیره‌برای‌جوجه‌کشی‌ولی‌فعلا‌پول‌کو‌داره،خدا‌بخیر‌کنه،اگه‌بمیرن‌مه‌واویلا‌میشه🥴

منظورم اینکه زیاد شدن الان همه عروس و برزیلی دارن وقیمتش اومده پایین و دیگه به چشم کسی نمیاد زیاد

آره‌یه‌زمانی‌عروس‌خیلی‌مشتری‌داشت‌الان‌نه

یا‌مرغ‌مینا‌تا‌میدیدن‌حرف‌میزنه‌ذوق‌مرگ‌میشدن‌الان‌عادیه😁

یه‌مرغ‌مینا‌داشتیم‌پارسال‌شوهرم‌مجبوری‌فذوخت‌پول‌لازم‌بودیم‌اینقدر‌خوب‌حرف‌میزد‌موقع‌رفتن‌همش‌اسم‌شوهرمو‌صدا‌میزد‌بعد‌هم‌خونه‌صاحب‌جدیدش‌تا‌چند‌روز‌حرف‌نزده

من‌با‌اینکه‌زیاد‌اهل‌‌پرنده‌نیستم‌اون‌روز‌گریه‌کردم‌به‌خاطرش