2777
2789
عنوان

نامزدم بعد ده روز پیداش شد

113 بازدید | 9 پست

هفته قبلی پنج شنبه همو دیدیم 

شنبه هم با هم حرف زدیم دیگ پیامم نداد ک نداد منم ندادم 

البته اصتوریم لایک می‌کرد 

ب استکیر هم فرستاد من هیچی نگفتم بدم اومده اژ این رفتارهاش. 

الان اینستا ی فیلم فرستاده 

دوس دخترم بهم میگه بمن توجه نمیکنی در صورتی که من صد میلیون چک دارم 

ی همچین جمله ای هست خنده داره 

راستی نامزدم نیست دوس پسرمه 

بنظرتون من چیکار کنم ؟ 

من ک پیامش به این زودی ها سین‌ نمیکنم اما کلافه ام 

درمورد حسمم بگم اصلا فکر نمیکنم کسی تو زندگیش باشه فقط ی ادم  افسرده گوه هست ک حوصله هیچی نداره 

اگه نامزدت بود میگفتم تموم کن باهاش

حالا ک دوس پسرته بازم میگم کات کن🫠😂💔

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این افسرده ی گوه چرا دوست دختر گرفته؟که حالشو خوب کنه؟

اگر میتونی کنارش باش حالشو خوب کن اگر نه برو و بهش بگو تا وقتی اوکی تشدی با کسی نباش

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

اخه چقدر هی با این دوس شو با اون کات کن بدم میاد

خب سینگل بمون تا بهترین کیس بیاد سمتت لزومی نداره فورا بری تو ی رابطه بی فایده دیگه

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

ارزشی برات قائل‌نیست . حتی وقت برات نمی‌ذاره احوالتو بپرسه. چند وقته باهاشی  ؟ اگه زیاد باهاشی ولی این رفتارش  تازگی اینجوری شده هزار درصد سرش جایی دیگه پیش کسی دیگه گرمه . داره بهونه دستت میده خودت بری. اگه جدید باهاش وارد رابطه شدی و این رفتار را از اول داشته که یه سرد مزاجه و عوض بشو هم نی.