2777
2789
عنوان

قصور پذیرش گفتم کارم چجوره

49 بازدید | 5 پست

من امروز رفتم نتیجه ازمایشم بگیرم پذیرش گفت برو ساعت ۳ بیا گفتم خانم من ساعت سه نوبت دکترمه با منت گفت دو بیا وقتی دو رفتم خانم دیگه مسئول پذیرش بود و زود داد گفت ۳ مهر اصلا نتیجه ازمایشت حاضر بوده چرا نداده بهت و سر گردوندتت.

بگم من باردارم و بارداری پرخطر دارم اونجام پله داره

من اینو ب مدیر ازمایشگاه گفتم برا کسی دیگه پیش نیاد گفتم نمیخام نون بری کنم اتفاقا خون گرفته ازمون و کارش بلده ولی چرا منو اذیت کرد هی برم بیام ایا کارم بد بود

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بی مسولیت ازاون بوده حق داشتی

ممنون عزیزم من هرجا برم اذیت بشم میگم تا سر کسی دیگه نیاد

نه خوب کردینمیدونم چرا بعضیییییی از خانومای شاغل تا یه خانم دیگه میبینن ببخشید خودشونو میگیرنبالاتر‌ ...

حس کردم از اینکه خواهش کردم زودتر از ساعت سه بهم نتیجه رو بده خوشش اومد  از کوچیک شدن لذت برد در حالی ک همون دقه میشد ازمایش بده

حس کردم از اینکه خواهش کردم زودتر از ساعت سه بهم نتیجه رو بده خوشش اومد از کوچیک شدن لذت برد در حال ...

افریننننن دقیقا

منم تا لبخند میزنم بهشون و مودب رفتار میکنم خودشونو میگیرن سریع

اگه خیلی اخمو و سرسنگین رفتار کنم کار آدمو بهتر راه میندازن