2777
2789
عنوان

مرشد و مارگاریتا

288 بازدید | 18 پست

نظرتون چیه درموردش؟

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

خوندم 

ولی انقد حافظه ام ضعیف شده اصلا یادم نمیاد چی بود😞

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم ولی انقد حافظه ام ضعیف شده اصلا یادم نمیاد چی بود😞

عهه.

چرا؟

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

تمومش نکردم، نمی‌دونم چراولی چه شروع متفاوت و عجیبی داشت

خوبه؟

من از هوش مصنوعی سوال کردم.

بیگانه و این کتاب رو برام تحلیل کنه.

تقریبا رو به روی هم قرار میگرفتن.

خوبه؟من از هوش مصنوعی سوال کردم.بیگانه و این کتاب رو برام تحلیل کنه.تقریبا رو به روی هم قرار میگرفتن ...

فضای سورئال و پیچیده‌ای داره، سه چهار داستان متفاوت رو روایت میکنه، اگه خواننده جدی ادبیات باشی خوندنش حتما توصیه میشه، یک اثر شاخص و معروفه

فضای سورئال و پیچیده‌ای داره، سه چهار داستان متفاوت رو روایت میکنه، اگه خواننده جدی ادبیات باشی خوند ...

ادبیات روسیه رو مطالعه می‌کنم.

ولی کتاب های میخائیل بولگاکف رو زیاد نخوندم.

خوندم ولی انقد حافظه ام ضعیف شده اصلا یادم نمیاد چی بود😞

چقدر امضاتون دوست داشتنی بود.

چقدر امضاتون دوست داشتنی بود.

کاملش رو سرچ‌کن با صدای باران نیک راه خیلی دلنشینه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

منم از تولستوی، داستایوسکی، گورکی و چخوف کتاب خوندم اما این اثر سبک کاملا متفاوتی داشت

جالبه!

چون میگن شاهکاره دلم نمیومد کنارش بزارم.

پس احتمالا خوبه.

کاملش رو سرچ‌کن با صدای باران نیک راه خیلی دلنشینه

ممنون عزیزم.

من تا نصفه شو خوندم نتونستم ادامه بدم با اینکه قبلش کتاب های پیچیده و طولانی زیاد خونده بودمدر کل با ...

سنگین بود یا پیچیده؟