عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11418 عنوان خداوندااا چراا ب هرکی اخلاق دادی قیافه ندادی😐 207 بازدید | 38 پست حکمت چیهعهه .چی میشه یکی جفتشم داشته باشه .یا حداقل قیافش معمولی باشه با هرکی حرف میزنم یا خیلی خوشگله و لاشی یا الان یه پسره درخاست داده فوق العادههههه پسر خوبیه اصلا عالیه میشناسمش ولی قیافه و هیکل ...صفر 😭😭😭ههی خدا من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز .. 1404/07/05 | 20:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khodabatost عضویت: 1404/03/20 تعداد پست: 5942 به بعضیا هم قیافه نداده ولی هیکل عالی 😐 تا خدا هست زندگی باید کرد 💗
ساردونهبرفی عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 2633 من خوشگلم واخلاقم عالیه 😂ولی شانس ندارم یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11418 ۱۷ سالته بیخیال برا چی میخوای بری تو رابطه 😭😂😂تو رابطه نه بحث اینه چراا هرکی میاد سمتم این مدلیه من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
blackwolfe2323 عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 1917 به بعضیا هم قیافه نداده ولی هیکل عالی 😐 نه هیکل که با تلاش میشه
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11418 اینجا درخواست داده؟ نه بابا! من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11418 به بعضیا هم قیافه نداده ولی هیکل عالی 😐 باز این خوبه با این حاضرم اوکی شم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
دختر_زرنگ_خوش_شانس عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 1141 به ظاهر قضیه نگاه نکن اون پسر خوشگل و خوش هیکل شخصیت واقعیشو نشون میده چون براش مهم نیست بری یا بمونی قطعا یه سری آدما هستن بخوانش ولی اون پسری که ظاهر خوبی نداره مجبوره خوش اخلاق باشه که ترکش نکنیالبته استثتا هم وجود داره فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️🩹️