2777
2789

میگن شیر شب بچه ها رو میشه از ۴ تا ۶ ماهگی قطع کرد .شما ازچند ماهگی اینکارو کردین .

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والله من هر کاری میکنم نمیشه قطع کرد انگار خیلی گرسنه میسه الان 18 ماهشه اول اب میدم 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
یک سالشه و هنوز این کارو نکردم ولی پسرم دو شبِ که لج میکنه...الآنم داره گریه میکنه و شیر نمیخوره نمی ...

شاید سیره نمیخوره .بهش آب بده تشنش نیست؟

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
وزنش میاد پایین طول شب ازخودش تغذیه میکنه گناه داره کوچولوه.اسم دخمل من لیانا است عاشقشم.

عزیزم خداحفظش کنه .منم قطع نکردم میگم گناه داره

والله من هر کاری میکنم نمیشه قطع کرد انگار خیلی گرسنه میسه الان 18 ماهشه اول اب میدم 

جایی که خوندم نوشته بود شیرتونو شب بدوشین که بچه کمتر بخوره

یعنی چی شیر شب رو قطع کنی؟؟

آره 

اصلا این کار رو نکن گناه داره الان دقیقا تو سنیه که باید کلسیم داشته باشه برا ی رشد و استخون سازی بعد نوزاد که غذای جامد نمی خوره که تو معدش بمونه و گرسنش نشه با یه جیش کردن کرسنش می شه و خودش بیدار می شه

جایی که خوندم نوشته بود شیرتونو شب بدوشین که بچه کمتر بخوره

شیر خشک میخوره 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹

پسرم ده ماهشه شب ها خیلی پامیشه برا شیرخوردن ،من هم بهش میدم با اینکه اذیت میشم و مرتب بیدارم میکنه، مثا الان  که بدخابم کرده،، اما حاصر نیستم شیر بهش ندم حتما لازم داره که بیدار میشه و طلب میکنه

دعا کنین به ارزوهام برسم 
شاید سیره نمیخوره .بهش آب بده تشنش نیست؟

نه دو شبِ که از ساعت 9_10 شروع میکنه...دیشب یکی دوساعت لج کرد و ساکت شد

امشب بدتر بود

آب و غذاهم میدم بهش ولی ساکت نمیشه.

خواب بود یه نیم ساعتی میشه که بیدار شد گریه میکنه شیرم نمیخوره. شبای قبل تو این ساعت بیدار میشد شیر میخورد

اعصابم بهم ریخته

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
اصلا این کار رو نکن گناه داره الان دقیقا تو سنیه که باید کلسیم داشته باشه برا ی رشد و استخون سازی بع ...

خودم که قطع نکردم بچم هشت ماهشه ولی توی اینترنت نوشته ۴ تا ۶ میتونین شروع کنید به قطع کردن شیر شبانه